Een slimme ondernemer richt zijn pijlen op jong talent. De zoektocht naar jonge medewerkers met precies de gewenste mix van werkervaring, opleiding en instelling kan lastig zijn. Daarom helpen wij u bij het vinden van jong talent.

De concurrentie tussen werkgevers op de arbeidsmarkt neemt toe naarmate de economie verbetert. Dat kan lastig zijn. Bedrijven worstelen vooral met het vinden van jong talent. Dat is er genoeg, maar jong talent heeft vaak net niet de gewenste mix van werkervaring, opleiding en instelling. Is dat wel zo? Met onze tips vindt u jong talent wél!

jong talent vergt een andere blik

Ondernemen is vooruitzien. Vraag uzelf af wat de toekomst brengt en wie u daarbij nodig heeft. Dat kan een ander profiel zijn dan u nu denkt. Als ondernemer kent u uw klanten. Maar kent u uw jonge toekomstige werknemer ook? Wat is zijn belevingswereld, waar vindt u hem en wat zijn zijn wensen? Kijk eens breder naar kandidaten, met meer aandacht voor het potentieel en niet alleen voor de harde eisen. Oftewel, zoekt u een schaap met vijf poten of biedt u jong talent ook ruimte voor ontwikkeling? Wilt u weten wat dit betekent in de praktijk?

randstad student

Wilt u jong talent van morgen vandaag al kennis laten maken met uw bedrijf? Randstad Student kent de beste hbo- en wo-studenten en stelt hen graag aan u voor. Onze studenten zijn intelligent, representatief en snel ingewerkt. Bovendien zijn ze flexibel inzetbaar en beschikken ze over actuele kennis van techniek, trends en het vakgebied. Wij verzorgen het hele werving- en selectieproces voor u en letten er op dat de studenten matchen met uw bedrijf. Daarbij geven wij jong talent intensieve en persoonlijke begeleiding voor het beste resultaat. Wilt u meer informatie, of weten wat Randstad Student kost? Vraag een offerte aan of bel direct met Randstad Student: 020 569 12 22.