leren en werken

Altijd al monteur willen worden? Of sleutel je al dagelijks aan techniek, maar wil je er nu je werk van maken? Dan is leren en werken een goede combinatie! Meld je aan voor de opleiding operator a of b of voor monteur elektrotechniek en pas de theorie direct toe in de praktijk. Meld je interesse, dan kijken onze opleidingsadviseurs samen met jou naar de mogelijkheden. Als je bent toegelaten, heb je in sommige gevallen direct een baan én verdien je een lekker salaris. Kies hieronder wat jij wilt worden.

leren en werken tegelijk

snel aan de slag

Wil je weten hoe techniek precies in elkaar zit? Of hoe je een apparaat weer aan de praat krijgt? Dit en nog veel meer leer je met onze (gratis) online trainingen. Je kan snel aan de slag door een account aan te maken bij Randstad. Kies hieronder hoe jij jezelf wil ontwikkelen.

snel aan de slag

Opleidingen en trainingen binnen de techniek.

nog niet gevonden wat je zocht?

Naast onze opleidingen met baangarantie en de populairste trainingen en opleidingen hebben we nog veel meer (online) trainingen waarmee je werkt aan je persoonlijke groei. Zo vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt, kan je sneller doorgroeien en uiteindelijk meer verdienen! Denk bijvoorbeeld aan een online training 'veilig aan het werk' of 'doen waar je blij van wordt'. Neem een kijkje in ons opleidingsplatform Mijn Ontwikkeling voor een compleet overzicht.

► Let op: je hebt wel een account bij Randstad nodig en (voor veel trainingen) bij GoodHabitz om te beginnen.

veelgestelde vragen