leren en werken

Altijd al financieel adviseur willen worden? Of doe je dat al dagelijks,  maar wil je jouw vaardigheden verbeteren? Dan is leren en werken een goede combinatie! Je gaat tijdens of na de opleiding direct aan de slag en past de theorie toe in de praktijk. Klinkt dit goed? Meld je interesse, dan kijken onze opleidingsadviseurs samen met jou naar de mogelijkheden. Als je bent toegelaten, kijk je samen met je opleidingadviseur naar een passende baan. Op die manier kan jij een lekker salaris verdienen. Kies hieronder wat jij wilt worden.

leren en werken tegelijk: wat word jij?

snel aan de slag

Wil je weten hoe je financieel advies geeft? Of wil je werken in de bancaire sector? Dit en nog veel meer leer je met onze trainingen. Haal bijvoorbeeld je Wft-diploma halen of kies uit één van de andere honderden trainingen en opleidingen. Meteen aan de slag? Maak dan een account aan te maken bij Randstad. Kies hieronder hoe jij jezelf wil ontwikkelen.

snel aan de slag

Opleidingen en trainingen in banken en verzekeren.

nog niet gevonden wat je zocht?

Naast onze opleidingen met baangarantie en de populairste trainingen en opleidingen hebben we nog veel meer (online) trainingen waarmee je werkt aan je persoonlijke groei. Zo vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt, kan je sneller doorgroeien en uiteindelijk meer verdienen! Denk bijvoorbeeld aan een online training ‘Business Engels begrijpen’ of ‘Informatiebeveiliging’. Neem een kijkje in ons opleidingsplatform Mijn Ontwikkeling voor een compleet overzicht.

► Let op: je hebt wel een account bij Randstad nodig en (voor veel trainingen) bij GoodHabitz om te beginnen.

veelgestelde vragen

  • welke opleidingen in de bank- en verzekeringsbranche zijn er?

    Bij Randstad vind je verschillende opleidingen in de bank- en verzekeringsbranche. Denk aan Wft opleidingen, maar ook klantgericht werken en een introductie in cdd/kyc. Wil je jezelf ontwikkelen in de bank- en verzekeringsbranche? Dat kan via Randstad! Zo volg je via ons de opleiding tot financieel adviseur. Ga snel aan de slag!

  • zijn de opleidingen in de bank- en verzekeringsbranche gratis?

    De opleidingen in de bank- en verzekeringsbranche volg je vaak naast of tijdens je werk bij Randstad. Dit bespreek je samen met je contactpersoon (bijvoorbeeld een intercedent) bij Randstad. De meeste online trainingen in de bank- en verzekeringsbranche zijn gratis te volgen wanneer je inschrijft bij Randstad. Bekijk hier alle opleidingen in de bank- en verzekeringsbranche.