meld hier vrijblijvend je vacature aan

Je staat op het punt om je vacature bij ons aan te melden, super! Hierbij nog een korte opfrisser van wat je hierna kan verwachten:

 1. binnen één werkdag nemen we contact met je op - we bespreken tijdens dit gesprek niet alleen je vacature en de haalbaarheid, maar ook de tarieven en komen zo samen tot een passende oplossing voor jouw bedrijf;
 2. we selecteren de beste kandidaten voor je - met behulp van slimme algoritmes en onze database van 1,5 miljoen kandidaten gaan we op zoek naar iemand die bij jouw bedrijf past. Zodra we deze kandidaten gevonden hebben stellen we ze aan je voor;
 3. kies jouw ideale match - de keuze is aan jou, wie selecteer je voor een gesprek?;
 4. starten maar!

meld je vacature aan

adviesgesprek werkgever

Wil jij liever eerst met iemand spreken over je vacature of wat wij voor je kunnen doen? Onze collega's zijn op werkdagen te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur . Zij bespreken graag de verschillende opties met je.

Bel 020-3682469 of maak een afspraak via onze planningstool

ik zoek werk

Ben jij op zoek naar vacatures of wil je iemand spreken die jou daarbij helpt? We helpen je graag. Klik hier om een vestiging bij jou in de buurt te vinden en iemand te spreken, en klik hier om alle vacatures te zien.

veelgestelde vragen

 • is het aanmelden van een vacature gratis?

  Ja, een vacature aanmelden is gratis en vrijblijvend. Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Randstad talent bij jou aan de slag gaat. Vinden wij geen geschikte kandidaat? Dan betaal je ook niks.

  Na het aanmelden van je vacature nemen onze consultants binnen 24 uur contact met je op. Tijdens dit gesprek bespreken ze onder andere de haalbaarheid van de vacature en de kosten van onze dienstverlening wanneer we een kandidaat hebben gevonden. 

  > Meer weten? Maak een afspraak met onze consultants!

 • wat kost personeel via randstad?

  De kosten verschillen per functie en opdracht, maar als je de vacature bij ons aanmeldt, nemen wij contact met je op en bespreken we het tarief. Zo heb je geen verrassingen achteraf. Je weet direct waar je aan toe bent.

  Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Randstad talent bij jou aan de slag gaat. Dus geen onverwachte kosten achteraf! Bekijk hier alvast onze tarieven.

  > Meer weten? Maak een afspraak met onze consultants!

 • kan ik na versturen mijn vacature nog aanpassen?

  Wil je toch nog iets aanpassen na het aanmelden van je vacature? Geen probleem! We helpen je met alle vragen over het aanpassen of wijzigen van jouw vacature. Neem contact met ons op en we helpen je snel verder.

 • voor welke duur kan ik personeel inhuren?
 • hebben jullie talenten in mijn branche/vakgebied?

  Wij werken voor klanten in verschillende branches en hebben daarom ervaring met talent in branches zoals industrie, overheid, transport, logistiek en de zorg. Bekijk hier een overzicht met de branches waarin we actief zijn en wat we voor je kunnen betekenen. 

  > Meer weten? Maak een afspraak met onze consultants!

 • hebben jullie talenten in mijn regio?

  We hebben in alle regio's in Nederland wel talenten. We werken namelijk overal in het land samen met mooie werkgevers. Voor micro, klein, middelgroot en grote bedrijven. We hebben kennis van alle regio’s en de bijbehorende markt, zodat we goed begrijpen wat jij nodig hebt. Schakel direct met ons om te kijken wat we voor jou kunnen doen.

  > Meer weten? Maak een afspraak met onze consultants!

 • hoe lang duurt het voordat ik iets hoor na het aanmelden van mijn vacature?
 • wanneer kan de kandidaat starten?

  Zodra wij een geschikt talent hebben gevonden voor jouw vacature dan stellen wij deze meteen aan jou voor. Is het een match? Dan kan jouw nieuwe werknemer starten.

  > Meer weten? Maak een afspraak met onze consultants!