meld hier gratis en vrijblijvend je vacature aan

meld je vacature aan

adviesgesprek werkgever

Wil jij liever eerst met iemand spreken over je vacature of wat wij voor je kunnen doen? Onze collega's zijn op werkdagen te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur . Zij bespreken graag de verschillende opties met je.

Bel 020-3682469 of maak een afspraak via onze planningstool

ik zoek werk

Ben jij op zoek naar vacatures of wil je iemand spreken die jou daarbij helpt? We helpen je graag. Klik hier om een vestiging bij jou in de buurt te vinden en iemand te spreken, en klik hier om alle vacatures te zien.

veelgestelde vragen

 • is het aanmelden van een vacature gratis?

  Ja, een vacature aanmelden is gratis en vrijblijvend. Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Randstad talent bij jou aan de slag gaat. Vinden wij geen geschikte kandidaat? Dan betaal je ook niks.

 • wat kost personeel via randstad?

  De kosten verschillen per functie en opdracht, maar als je de vacature bij ons aanmeldt, nemen wij contact met je op en bespreken we het tarief. Zo heb je geen verrassingen achteraf. Je weet direct waar je aan toe bent. Je betaalt pas voor de gewerkte uren als een Randstad talent bij jou aan de slag gaat. Dus geen onverwachte kosten achteraf! Bekijk hier alvast onze tarieven.

 • kan ik na versturen mijn vacature nog aanpassen?

  Wil je toch nog iets aanpassen na het aanmelden van je vacature? Geen probleem! We helpen je met alle vragen over het aanpassen of wijzigen van jouw vacature. Neem contact met ons op en we helpen je snel verder.

 • voor welke duur kan ik personeel inhuren?

  Je kan bij ons personeel vinden voor verschillende duren. Onze talenten staan voor je klaar. Voor een paar maanden, werken in de vakantieperiode, of juist voor lange termijn. Bevalt het talent? Dan kunnen we in gesprek gaan over een eventuele overname. Lees hier meer over al onze hr-diensten.

 • hebben jullie talenten in mijn branche/vakgebied?

  Wij werken voor klanten in verschillende branches en hebben daarom ervaring met talent in branches zoals industrie, overheid, transport, logistiek en de zorg. Bekijk hier een overzicht met de branches waarin we actief zijn en wat we voor je kunnen betekenen. 

 • hebben jullie talenten in mijn regio?

  We hebben in alle regio's in Nederland wel talenten. We werken namelijk overal in het land samen met mooie werkgevers. Voor micro, klein, middelgroot en grote bedrijven. We hebben kennis van alle regio’s en de bijbehorende markt, zodat we goed begrijpen wat jij nodig hebt. Schakel direct met ons om te kijken wat we voor jou kunnen doen.

 • hoe lang duurt het voordat ik iets hoor na het aanmelden van mijn vacature?

  Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en nemen de voorwaarden en vervolgstappen met jou door.

 • wanneer kan de kandidaat starten?

  Zodra wij een geschikt talent hebben gevonden voor jouw vacature dan stellen wij deze aan jouw voor. Is het een match? Dan kan jouw nieuwe werknemer starten.