Jezelf blijven ontwikkelen is altijd een goed idee. Door te groeien in wie je bent en wat je kunt, haal je het beste uit jezelf. En je zorgt dat je helemaal klaar bent voor de toekomst. We willen je daar graag bij helpen. Dit doen we aan de hand van de gratis online trainingen van GoodHabitz. 

hoe werken onze gratis online trainingen?

Al onze gratis, online trainingen bieden we aan in samenwerking met het online trainingsplatform GoodHabitz. Dat betekent dat je:

 • eerst een Randstad-account moet aanmaken (duurt een minuutje)
 • vervolgens meld je je vanuit jouw account aan voor de online trainingen van GoodHabitz 
 • dan verstuurt GoodHabitz je een mailtje waarin staat hoe je gratis gebruikmaakt van de online trainingen.

Gelukt? Dan kun je starten met een van de gratis online trainingen via Goodhabitz.

voordelen van deze online trainingen

 • je bepaalt zelf wanneer, wat en hoe je leert
 • met meer dan 100 gratis trainingen zit er altijd wel wat tussen wat je aanspreekt
 • je hoeft de trainingen niet in één keer af te ronden, waardoor ze goed met werk of studie te combineren zijn
 • de online trainingen zijn zowel praktisch als leuk! Ze zijn gericht op werkplezier, positiviteit en efficiëntie
 • geld is geen noodzaak, want alle trainingen zijn helemaal gratis

De trainingen van GoodHabitz worden aangeboden in samenwerking met Randstad Boost. Met Randstad Boost helpen we je groeien in wie je bent, in wat je kunt én in je kansen. Zodat je werk hebt dat toekomst heeft. 

de 10 veelgestelde vragen over online trainingen via goodhabitz

 • 1. moet ik werken via randstad om een online training te mogen doen?

  Nee, onze online trainingen kun je ook volgen wanneer je nog niet via Randstad werkt. Het enige wat je ervoor moet doen is jezelf inschrijven bij Randstad. Via Mijn Randstad kun je je dan aanmelden voor gratis trainingen, die via Goodhabitz worden aangeboden. Er zijn er meer dan 100!  

 • 2. hoe krijg ik toegang tot de online trainingen?

  Via Mijn Randstad log je gemakkelijk in. Dit doe je door op Randstad.nl rechtsbovenin in te loggen. Je klikt vervolgens op aanmelden voor GoodHabitz. Zo heet de portal van de trainingen. Je ontvangt daarna een e-mailtje met een activatielink voor Goodhabitz. Nadat je jouw aanmelding geactiveerd hebt, kun je een training uitkiezen en starten. Veel plezier!

 • 3. waar vind ik welke online cursussen die ik kan volgen?

  Heb je je al aangemeld voor onze online trainingen? Dan kun je via GoodHabitz inloggen en het hele cursusaanbod bekijken. Heb je inspiratie nodig? Kijk dan eens tussen onze tips.

 • 4. wat is goodhabitz?

  Randstad werkt samen met Goodhabitz, een bekende aanbieder van trainingen, om jou online trainingen aan te bieden. Een online training volg je in je eigen tijd en op jouw manier, lekker makkelijk. Goodhabitz is daarmee een mooie aanvulling op al onze opleidingen en werk/leertrajecten. Tussen de meer dan honderd online trainingen staat vast wel iets waar jij mee aan de slag kan. Mooi pluspunt: alle trainingen zijn gratis! En weet je het even niet, doe dan de Good Scan. Maak een Randstad account aan, dan kan je aan de slag.

 • 5. welke training wordt het meest gekozen?

  In 2019 was de top 3 meest gekozen trainingen bij Randstad als volgt:

  1. excel 2016 (basis)
  2. test jezelf nog beter
  3. gewoon goed nederlants
 • 6. hebben jullie tips voor een online training?

  Er zijn meer dan 100 online trainingen. Via je Randstad account kun je het hele trainingsaanbod bekijken. Van trainingen op het gebied van vitaliteit, Excel basis vaardigheden of business English. Als je inspiratie nodig hebt kan je de GoodScan maken. Met de GoodScan krijg je een meer zicht op hoe je leert, als een soort studieadvies. Of je kan test jezelf doen, waarmee je inzicht krijgt in je eigen talenten en drijfveren.  Of vraag eens de intercedent naar zjin/haar advies voor jou. 

 • 7. moet ik de training in één keer volgen en afronden?

  Nee, dat is juist zo handig aan deze trainingen.  Je kan helemaal zelf bepalen wat, wanneer en hoe je leert. Je kiest je eigen pad. Genoeg geleerd voor vandaag? Dan kun je ook gewoon op ‘stop’ klikken. De volgende keer als je inlogt zie je precies waar je bent gebleven.  

 • 8. moet ik de training op een computer doen, of kan het ook op mijn telefoon?

  De meeste online trainingen volg je gemakkelijk op je telefoon. Sommige trainingen, zoals bijvoorbeeld Excel, werken beter op je computer.

 • 9. wat voor soort online trainingen zijn er?

  Er zijn meer dan 100 trainingen, met heel veel verschillende onderwerpen. Van van Excel tot goed Nederlants tot gesprekstechnieken en Power Point. Maar ook mindfulness en omgaan met social media. Weet je niet wat er bij je past? Dan is de GoodScan iets voor jou. 

 • 10. krijg ik een diploma als ik een online training heb gevolgd?

  Nee, je krijgt geen diploma, wel een deelname certificaat. Online trainingen zijn trainingen in persoonlijke vaardigheden. Het zijn geen vakopleidingen waarbij je een gecertificeerd diploma krijgt. Met het deelname certificaat kun je wel altijd aantonen dat je de training gevolgd hebt.