werken en leren

Altijd al barista willen worden? Of ben je van nature gastvrij en wil je dat nu in je werk toepassen? Dan is leren en werken een goede combinatie! Meld je aan voor een cursus gastvrijheid of de training banqueting skills. Je gaat tijdens of na de opleiding direct aan de slag en past de theorie toe in de praktijk. Klinkt dit goed? Kies hieronder wat jij wilt worden.

leren en werken tegelijk: wat word jij?

snel aan de slag

Wil je weten hoe je latte art maakt? Of wat de belangrijkste etiketten in de horeca zijn? Dit en nog veel meer leer je met onze opleidingen en trainingen. Je kan snel aan de slag door een account aan te maken bij Randstad. Kies hieronder hoe jij jezelf wil ontwikkelen.

snel aan de slag

Opleidingen en trainingen in de horeca.

nog niet gevonden wat je zocht?

Naast onze opleidingen met baangarantie en onze andere opleidingen en trainingen hebben we een groot online trainingsaanbod waarmee je werkt aan je persoonlijke groei. Zo vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt, kan je sneller doorgroeien en uiteindelijk meer verdienen! Denk bijvoorbeeld aan een online training vitaliteit of strategisch denken. Neem een kijkje in ons opleidingsplatform Mijn Ontwikkeling voor een compleet overzicht.

► Let op: je hebt wel een account bij Randstad nodig en (voor veel trainingen) bij GoodHabitz om te beginnen.

veelgestelde vragen

  • welke opleidingen en trainingen zijn er in de horeca?

    Bij Randstad vind je verschillende horeca opleidingen en trainingen. Denk aan een cursus gastvrijheid, een HACCP-training, een barista cursus of een training banqueting skills. Wil je jezelf ontwikkelen in de horeca? Bekijk hier het aanbod horeca opleidingen en trainingen en ontdek hoe je je aanmeldt. Ga snel aan de slag!

  • kan ik werken in de horeca zonder ervaring?

    Ook zonder werkervaring kun je aan de slag in de horeca. Wil je je extra goed voorbereiden op je nieuwe baan? Volg dan een van onze cursussen of opleidingen en werk aan je horeca vaardigheden, kennis én persoonlijke groei. Bekijk hier alle opleidingen in de horeca branche.