de beste chauffeurs met randstad

We weten net als jij: goede chauffeurs vinden is niet makkelijk. Het werk is zwaar met vaak wisselende werktijden. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Daarom werken we constant nieuwe flexkrachten in, die bereid zijn om soms meer dan 40 uur te werken om zo jouw transport- en koerierswerk gedaan te krijgen.  

Daarom doen we er alles aan om altijd een goed gevulde pool met flexibele koeriers, bus-, en vrachtwagenchauffeurs klaar te hebben staan. We trekken talentvolle en gemotiveerde chauffeurs aan via aantrekkelijke opleidingsprogramma’s en leiden zo constant goed geschoolde bestuurders op. 

Onze chauffeurs en koeriers:

 • zijn flexibel in hun werktijden 

 • hebben altijd de juiste rijbewijzen op zak

 • werken op specifieke tijden wanneer dat nodig is

 • worden altijd nageschoold voor code 95

 • willen ook graag voor langere tijd bij dezelfde organisatie werken. 

onze speciale afdeling Transport verzorgt ook:

 • de salarisadministratie 

 • compliance

 • HR-taken

 • en de planning. 

Zo zijn deze zaken altijd snel op orde en geregeld! Dus ben je op op zoek naar een transport medewerker die tijdelijk voor je komt rijden of zoek je juist iemand voor de langere termijn? We helpen je graag bij je zoektocht naar geschikte chauffeurs. Of je nu flexibel of vast je team wilt uitbreiden. Stuur je vacature in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

We begeleiden onze kandidaten persoonlijk en weten daardoor welke kandidaten bij jouw bedrijf passen. Al onze chauffeurs zijn altijd geschoold met code 95. Door onze gespecialiseerde transportafdeling zijn er dagelijks ruim 50 mensen bezig om chauffeurs te werven, op te leiden en organisaties te adviseren op het gebied van cao’s en tekorten op de markt. 

vrachtwagenchauffeur gezocht?

Op zoek naar een vrachtwagenchauffeur? Of je nou chauffeurs met rijbewijs C of CE zoekt, we hebben ze voor je klaarstaan. We zorgen ervoor dat onze chauffeurs, in flexibele of vaste dienst, worden ingewerkt voor jouw organisatie, zodat ze direct aan de slag kunnen. Meld direct je vacature voor vrachtwagenchauffeurs aan.

buschauffeur nodig? 

Een betrouwbare lijnbus- of touringcarchauffeur rijdt volgens de nieuwe Richtlijn Vakbekwaamheid en heeft de verplichte nascholingsuren voor buschauffeurs gevolgd. Daarom zijn deze zaken onderdeel van onze BBL-opleiding. Hierdoor voldoen al onze buschauffeurs altijd aan al deze eisen. En natuurlijk hebben ze hun rijbewijs D op zak. Meld je vacature aan als je een gekwalificeerde buschauffeur nodig hebt. 

koeriers tekort?

Goede koeriers en pakketbezorgers zijn onmisbaar binnen organisaties. Zeker nu de lockdown ervoor heeft gezorgd dat iedereen aan het online shoppen en bestellen is geslagen. We hebben altijd chauffeurs klaarstaan die vast of flexibel voor je komen werken. Dus koeriers tekort? Stuur je vacature in en geef aan of je alleen bezorgers met rijbewijs B of juist met BE nodig hebt. 

Staat jouw transport vacature er niet tussen? Heb je een andere vraag? Wij helpen je graag verder. Neem contact op.

gekwalificeerd talent voor jouw transportklus

In de transport is betrouwbaarheid van groot belang. Kunnen bouwen op je transport medewerkers en chauffeurs is daarom een must. Uiteraard letten wij hierop tijdens de selectieprocedure. Bij de werving en selectie gaan we precies op zoek naar de chauffeur die jij nodig hebt. Daarnaast kijken we ook naar de fysieke gesteldheid. Het chauffeursschap vraagt flink wat van je lichaam en daar moet je als kandidaat op voorbereid zijn. 

Ook controleren we of je potentiële chauffeur of koerier in het bezit is van de juiste rijbewijzen en voldoet aan de code 95. Het is noodzakelijk deze elke 5 jaar te vernieuwen door middel van scholing. Wij voorzien onze medewerkers van deze scholing zodat hun papieren altijd up to date zijn. Heeft een kandidaat nog niet het juiste rijbewijs? Dan kunnen wij de opleiding verzorgen.

chauffeurs opleiden

We leiden chauffeurs in alle soorten en maten op en werken ze op voorhand in binnen je organisatie. Zo heb je altijd een vaste instroom van betrouwbare bus- en vrachtwagenchauffeurs. 

Samen met de overheid hebben wij de mogelijkheid om opleidingen en omscholingstrajecten tot chauffeur heel aantrekkelijk te maken voor iedereen die twijfelt om op de wagen of bus te stappen. Iedereen die een opleiding tot vrachtwagen- of buschauffeur wilt volgen, krijgt namelijk een derde vergoed van ons, een derde van het Rijk en een derde moeten ze zelf betalen. Zo houden we de instroom hoog en onze pool aan chauffeurs groot. Na de opleiding blijven chauffeurs minimaal één jaar bij ons in dienst. Daarna kan er gekeken worden of iemand bij een opdrachtgever in vaste dienst wil treden. Lees hier meer over opleidingsmogelijkheden met Randstad!

Dit is ook interessant voor bijvoorbeeld jouw magazijnmedewerkers of andere logistieke medewerkers die willen doorgroeien naar chauffeur. Neem contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden van opleiden. 

heftruck- en reachtruckchauffeur opleiden

Ook is er de mogelijk om via Randstad kosteloos cursussen voor reach- en heftruckchauffeurs aan te bieden aan je personeel. Zo heb je altijd medewerkers met de juiste certificaten op de werkvloer.   

talentvolle chauffeurs als uitzendkracht of in vaste dienst?

Of je nu op zoek bent naar een zzp-medewerker, vast in dienst of flexibel als uitzendkracht, jij bepaalt. Randstad helpt je bij beide opties. Twijfel je welke optie het beste bij jouw bedrijf past? Neem dan contact met ons op, we adviseren je graag.

welke bedrijven werken ook met randstad?

Iedere week werken er 1250 transport medewerkers via Randstad bij verschillende bedrijven, zoals: 

 • PostNL

 • Jumbo

 • FedEx

 • PreZero

 • Keolis 

 • Arriva

meld je vacature gratis aan

wil jij direct geholpen worden aan nieuw transport talent? Meld dan nu gratis en vrijblijvend je vacature aan