vergelijk tarieven

 • uitzenden

  Uitzenden is een goede optie als je snel wilt reageren op pieken en dalen binnen jouw organisatie of tijdelijk vervanging zoekt. Het tarief voor een uitzendkracht is per project en medewerker verschillend. Het tarief wordt vastgesteld als het uurloon en de opdracht details bekend zijn. Alle kosten zijn verwerkt in een omrekenfactor

  Voorbeeldberekening:

  • uitzendkracht krijgt een bruto uurloon: € 10
  • de omrekenfactor is: 1,5
  • kosten die je betaalt voor de uitzendkracht is €10 x 1,5 = € 15 per gewerkt uur, exclusief btw.

  lees meer over de kosten van een uitzendkracht >

 • detacheren

  Zoek je extra versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven? Dan kun je personeel via detachering inhuren.  De kosten die jij betaald als werkgever worden uitgedrukt in een omrekenfactor. De hoogte van de omrekenfactor verschilt per vacature.  Je betaald pas als je de medewerker hebt aangenomen. De kosten zijn altijd het minimum aantal uur zoals vermeld in het contract en elk gewerkt uur dat hierboven op komt. 

  Voorbeeldberekening:

  • medewerker krijgt een bruto uurloon: € 15
  • de omrekenfactor is: 2
  • kosten die je betaalt voor de medewerker is €15 x 2 = € 30 per gewerkt uur, exclusief btw.

  lees meer over de kosten van detacheren > 

 • werving en selectie

  De kosten van werving en selectie worden uitgedrukt in een eenmalige fee. Het percentage is per contract verschillend omdat de fee berekend wordt aan de hand van het fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Je betaald de fee pas als je iemand hebt aangenomen. 

  Als je voor jezelf een inschatting wil maken van de kosten voor het werven van een nieuwe medewerker: ga ervanuit dat de kosten gemiddeld rond de 25% liggen van het fulltime, bruto jaarsalaris van de functie die je zoekt.

  Benieuwd wat de fee is voor jouw vacature? Neem dan gewoon contact op met een van onze lokale vestigingen of vraag een offerte aan

  lees meer over de kosten van werving en selectie >

 • payroll

  Payroll is een goede oplossing als je zelf een kandidaat hebt geworven maar graag het werkgeverschap wilt uitbesteden. Payrollmedewerker hebben volgens de wet recht op dezelfde arbeidsvoorwaarde als de medewerkers die bij jou in dienst zijn. Wij nemen het werkgeverschap uit handen, verlonen compliant aan de wet en jij sluit bepaalde financiele risico's uit.

  Vooraf bepalen we de kosten die jij betaald voor je payrollmedewerker. De kosten verschillen namelijk per CAO. Heeft jouw vaste medewerker bijvoorbeeld recht op een keuze budget? Dan geldt dit ook voor de payrollmedewerker. 

  Met onze payrolldienstverlening maak je gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring. Neem contact op met onze adviseurs om de tarieven die voor jouw organisatie van toepassing zijn te bespreken.

  lees meer over payroll > 

 • overige hr-diensten

  Benieuwd naar de tarieven van onze overige hr-diensten zoals participatie, RiseSmart of baanbrekend? Neem contact op. We helpen je graag verder!