mijn ontwikkeling

Mijn Ontwikkeling is het online ontwikkelplatform van Randstad waarop je trainingen en opleidingen vindt die je talent een boost geven. Van online trainingen van opleider NCOI of GoodHabitz tot werk-leertrajecten. Via Mijn Ontwikkeling vind je opleidingen die je vooruit helpen. 

hoe maak je gebruik van mijn ontwikkeling?

Start je ontwikkeling vandaag nog. Dit moet je doen om toegang te krijgen tot Mijn Ontwikkeling:

 • begin met het aanmaken van een Randstad-account (duurt slechts 5 minuten)
 • vul dan je account aan met zo veel mogelijk informatie
 • meld je aan voor Mijn Ontwikkeling 
 • binnen 48 uur krijg je toegang tot het overzicht van gratis online trainingen

Gelukt? Dan kun je starten met onze opleidingen en trainingen.

Werk je al via Randstad? Dan heb je naast de gratis online trainingen ook toegang tot kortdurende opleidingen en werk-leertrajecten. Bij deze opleidingen maken we samen met jou afspraken over de verdeling van de kosten.

een voorproefje van een aantal gratis online trainingen

Ben jij benieuwd geworden naar het diverse aanbod van opleidingen en trainingen op Mijn Ontwikkeling? Dit kun je zoal verwachten:

Iedereen die werkt in de financiële dienstverlening heeft de juiste Wft-diploma’s nodig. Via Randstad kun je die Wft’s halen om zo het beste advies te geven. 

Met LSD (Luisteren, Samenvatten, Doorvragen) achterhaal je wat je gesprekspartner bezighoudt. Zo kom je direct tot oplossingen en neem je de juiste beslissingen.

Weet jij wat je moet doen als je collega plotseling in elkaar zakt? Of wanneer hij een open beenbreuk oploopt? En ken je het ontruimingsplan van het gebouw waarin je werkt? In de online training Basiskennis bhv maak je kennis met alle onderdelen van bedrijfshulpverlening.

Of je nu straatarm of steenrijk bent: een kritische blik op je financiën kan nooit kwaad. Volg de training en word goed met geld!

Ben je amper of zelfs helemaal niet bekend met Excel? Of ben je er redelijk bedreven in en wil je verder de diepte in? In deze training maak je kennis met de mogelijkheden die Excel je biedt. 

Voorkom taalflaters en leer smetteloos schrijven! Twijfel niet langer over taalkwesties en volg de online training ‘Gewoon goed Nederlants’.

Feedback geven… eng of moeilijk? Niet na deze online training! Leer hoe je feedback inzet om de werksfeer en de productiviteit te verhogen. 

Maak met een gezonde werkplek, een flinke portie concentratie en voldoende sociaal contact thuiswerken tot een succes.

Met de training "Understand Business English" spijker je je kennis van het zakelijk Engels bij. Hoe meer je oefent, hoe beter je het begrijpt!

3 veelgestelde vragen over randstad boost

 • 1. wat is mijn ontwikkeling van randstad?

  Mijn Ontwikkeling is het online platform van Randstad waarop je verschillende leertrajecten, opleidingen en cursussen vindt die je verder helpen in je werk. Meld je nu aan voor Mijn Ontwikkeling als je wilt groeien in je werk en jezelf verder wilt ontwikkelen.

 • 2. welke opleidingen kan ik volgen via mijn ontwikkeling?

  Het aanbod van opleidingen via Mijn Ontwikkeling is divers. Van werk-en leertrajecten tot de gratis online trainingen van opleidingsinstituut NCOI of GoodHabitz. Neem een kijkje op onze website om te kijken hoe we je verder kunnen helpen bij jouw ontwikkeling.

 • 3. hoe krijg ik toegang tot mijn ontwikkeling?

  Toegang tot Mijn Ontwikkeling van Randstad is simpel. Maak een Randstad-account aan, vul je gegevens in en meld je aan voor Mijn Ontwikkeling. Binnen 48 wordt dan je account geactiveerd. Daarna ben je klaar om van start te gaan met onze opleidingen en trainingen.