Hulp nodig bij het vinden van zorg personeel? Wij hebben een groot netwerk aan vakspecialisten in de zorg, van verpleegkundige tot helpende. Daarnaast denken wij graag met jou mee bij vraagstukken omtrent het vinden van personeel in de zorg. Randstad heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en weet wat voor jou belangrijk is. Je bent verzekerd van kandidaten met de juiste zorgkwalificaties en zorgdiploma’s.

wij helpen je met:

 • flexibel personeel

  Of het nu gaat om een dag, week of langdurige inzet van tijdelijk personeel, Randstad Zorg denkt graag met je mee over de beste oplossing van het probleem. Wij weten waar je tegenaan loopt op het moment dat er iemand ziek of op vakantie is. Je krijgt daardoor de planning niet rond en hebt een acuut personeelstekort.

  Wij helpen je met het efficiënt en kwalitatief inzetten van een flexpool. Het grote voordeel van een flexpool is dat de juiste medewerkers op het gewenste moment beschikbaar zijn. Wij hebben een grote pool van flexwerkers waarvan we de vaardigheden, ervaring en beschikbaarheid afstemmen op jouw wensen. Allen zijn gecertificeerd, gediplomeerd en al langere tijd aan Randstad verbonden.

 • vast personeel

  Je wilt medewerkers aan jouw organisatie binden. Als je personeel zoekt voor belangrijke functies binnen jouw organisatie, heb je behoefte aan betrouwbare en zorgvuldige werving en selectie. Randstad Zorg heeft jarenlange ervaring in het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

  We gaan met jou in gesprek en stellen samen het profiel op van de beste kandidaat. De specialisten van Randstad Zorg gaan voor je op zoek naar geschikte kandidaten. De beste drie kandidaten worden aan jou voorgesteld. Wij plannen voor jou een kennismakingsgesprek en de kandidaat die je selecteert gaat direct bij jou in dienst.
  De kosten van werving en selectie worden bij Randstad berekend op basis van een eenmalige fee.

 • opleiden van personeel

  De zorgvraag wordt groter en groter. En dat merk je. Het wordt steeds lastiger om gekwalificeerd en goed personeel te vinden, terwijl er voldoende mensen in Nederland zijn die graag in de zorg willen werken.
  Daarom leidt Randstad kandidaten op tot gekwalificeerde zorgverleners (helpende en verzorgende IG). Onze kandidaten zijn uiterst gemotiveerd en voldoen aan alle persoonskenmerken die belangrijk zijn voor het werken in de zorg. Zelfstandig, ondernemend, betrokken, loyaal en vooral patiëntgericht.

  Als organisatie kun je hieraan meewerken. Je biedt de ervaringsplaatsen (stageplekken) en Randstad Zorg faciliteert de kandidaten in opleiding. Op deze manier investeer je in een duurzaam personeelsbestand voor de toekomst.

  Er is bovendien een mogelijkheid om subsidie aan te vragen wanneer je personeel in opleiding aanneemt. Kijk hiervoor op www.rvo.nl.

 • management & professionals in de zorg

  Randstad Zorg Management Staf & Professional geeft jou toegang tot het grootste netwerk van interimmers en zzp’ers die actief zijn in de zorg. Zoek je een bestuurder, directeur of een (project) manager met specifieke zorgkennis? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Zowel voor een vaste invulling als een tijdelijke oplossing.