Hulp nodig bij het vinden van zorg personeel? Wij hebben een groot netwerk aan vakspecialisten in de zorg, van verpleegkundige tot helpende. Daarnaast denken wij graag met u mee bij vraagstukken omtrent het vinden van personeel in de zorg. Randstad heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en weet wat voor u belangrijk is. U bent verzekerd van kandidaten met de juiste zorgkwalificaties en zorgdiploma’s.

wij helpen u met:

 • flexibel personeel

  Of het nu gaat om een dag, week of langdurige inzet van tijdelijk personeel, Randstad Zorg denkt graag met u mee over de beste oplossing van het probleem. Wij weten waar u tegenaan loopt op het moment dat er iemand ziek of op vakantie is. U krijgt daardoor de planning niet rond en heeft een acuut personeelstekort.

  Wij helpen u met het efficiënt en kwalitatief inzetten van een flexpool. Het grote voordeel van een flexpool is dat de juiste medewerkers op het gewenste moment beschikbaar zijn. Wij hebben een grote pool van flexwerkers waarvan we de vaardigheden, ervaring en beschikbaarheid afstemmen op uw wensen. Allen zijn gecertificeerd, gediplomeerd en al langere tijd aan Randstad verbonden.

 • vast personeel

  U wilt medewerkers aan uw organisatie binden. Als u personeel zoekt voor belangrijke functies binnen uw organisatie, heeft u behoefte aan betrouwbare en zorgvuldige werving en selectie. Randstad Zorg heeft jarenlange ervaring in het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

  We gaan met u in gesprek en stellen samen het profiel op van de beste kandidaat. De specialisten van Randstad Zorg gaan voor u op zoek naar geschikte kandidaten. De beste drie kandidaten worden aan u voorgesteld. Wij plannen voor u een kennismakingsgesprek en de kandidaat die u selecteert gaat direct bij u in dienst.
  De kosten van werving en selectie worden bij Randstad berekend op basis van een eenmalige fee.

 • opleiden van personeel

  De zorgvraag wordt groter en groter. En dat merkt u. Het wordt steeds lastiger om gekwalificeerd en goed personeel te vinden, terwijl er voldoende mensen in Nederland zijn die graag in de zorg willen werken.
  Daarom leidt Randstad kandidaten op tot gekwalificeerde zorgverleners (helpende en verzorgende IG). Onze kandidaten zijn uiterst gemotiveerd en voldoen aan alle persoonskenmerken die belangrijk zijn voor het werken in de zorg. Zelfstandig, ondernemend, betrokken, loyaal en vooral patiëntgericht.

  Als organisatie kunt u hieraan meewerken. U biedt de ervaringsplaatsen (stageplekken) en Randstad Zorg faciliteert de kandidaten in opleiding. Op deze manier investeert u in een duurzaam personeelsbestand voor de toekomst.

  Er is bovendien een mogelijkheid om subsidie aan te vragen wanneer u personeel in opleiding aanneemt. Kijkt u hiervoor op www.rvo.nl.

 • management & professionals in de zorg

  Randstad Zorg Management Staf & Professional geeft u toegang tot het grootste netwerk van interimmers en zzp’ers die actief zijn in de zorg. Zoekt u een bestuurder, directeur of een (project) manager met specifieke zorgkennis? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zowel voor een vaste invulling als een tijdelijke oplossing.

Stuur ons een korte functieomschrijving en we nemen telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever persoonlijk contact bij u in de buurt? Bekijk dan het overzicht met alle Randstad vestigingen.

Randstad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, conform ons privacystatement.

vacature versturen

ik ben op zoek naar: