Als marktleider in de logistiek weet Randstad als geen ander dat de juiste certificaten bepalend zijn voor jouw loopbaan. Via Randstad Vakschool kun jij je onderscheiden in het magazijn door het behalen van een heftruckcertificaat, reachtruckcertificaat of het certificaat basisveiligheid (VCA). 

opleidingen in de logistiek

 • behaal je heftruckcertificaat

  Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het netjes verwerken van de pallet orders en het plaatsen hiervan in de stellingen van het magazijn. Voor dit werk is vaak een heftruckcertificaat vereist. Ben je nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat of is hij verlopen? Via Randstad Vakschool kun jij je heftruckcertificaat behalen.

  Bekijk de vacatures voor heftruckchauffeur en neem contact op met de contactpersoon onder de vacaturetekst.

 • behaal je reachtruckcertificaat

  Als reachtruckchauffeur help jij grote pallets of voorwerpen te verplaatsen in het magazijn of op productielocaties. Voor dit werk is vaak een reachtruckcertificaat vereist. Ben je nog niet in het bezit van een reachtruckcertificaat of is hij verlopen? Via Randstad Vakschool kun jij je reachtruckcertificaat behalen.

  Bekijk de vacatures voor reachtruckchauffeur en neem contact op met de contactpersoon onder de vacaturetekst.

 • behaal je certificaat basisveiligheid (VCA)

  Als logistiek medewerker heb je veelal te maken met een groot aantal veiligheidsregels. Dat kan per bedrijf verschillen. Over het algemeen is het hebben van een geldig VCA-certificaat een minimale vereiste. Dit certificaat geeft aan dat jij in de meest voorkomende situaties veilig weet te handelen en te werken. Wil je werken in de logistiek en heb je nog geen geldig veiligheidscertificaat? Geen probleem. Wij regelen jouw VCA-certificaat.

  Bekijk de vacatures voor logistiek medewerker en neem contact op met de contactpersoon onder de vacaturetekst.

De ontwikkeling en opleiding zijn bepalend voor je carrière binnen de logistiek. Via Randstad Vakschool kan jij je ontwikkelen tot heftruckchauffeur of logistiek medewerker met de juiste (veiligheid) certificaten. Bekijk de vacatures in de logistiek en neem contact op met de contactpersoon onder de vacature.

 • jij in de logistiek zal leren en werken tegelijkertijd.
 • jij de keuze hebt om je certificaat te behalen op verschillende locaties door heel Nederland.
 • jij professionele begeleiding krijgt van één van onze opleidingsadviseurs.
 • jouw ontwikkeling bij ons continue centraal staat.
 • wij altijd een baan hebben die het beste bij jou past. Check hier alvast de banen in de logistiek.

Ook biedt Randstad opleidingen in de transport aan, wellicht ook iets voor jou.

banen in de logistiek

heftruckchauffeur

werken als reachtruckchauffeur

werken in de logistiek als orderpicker