wat is de werving en selectie-fee bij randstad?

De eenmalige werving en selectie-fee wordt berekend aan de hand van een percentage van het fulltime, bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Dat betekent dus dat het bedrag per contract anders is.

En onthoud: no cure, no pay. Je betaalt dus pas, wanneer je iemand hebt aangenomen omdat hij of zij voldoet aan je eisen en binnen je team past. Dat vinden we wel zo eerlijk. Met andere woorden: vinden we geen geschikte kandidaat, dan betaal je niks. 

kosten werving en selectie berekenen

Als je voor jezelf een inschatting wil maken van de kosten voor het werven van een nieuwe medewerker: ga ervanuit dat de kosten gemiddeld rond de 25% liggen van het fulltime, bruto jaarsalaris van de functie die je zoekt. Dit percentage verschilt per functie.

Dus wanneer je voor een werknemer 22.000 euro per jaar (incl. vakantiegeld) hebt begroot, kost het werven van een kandidaat je eenmalig zo’n 5.500 euro.

Wil je meer weten over deze berekening? Neem dan gewoon even contact op via 020-398 90 31. We helpen je graag verder! 

meer info over ons werving- en selectieproces >

vraag kosteloos en vrijblijvend een werving en selectie offerte aan

Wil je weten wat de werving en selectie fee gaat zijn voor jouw wervingsvraag? Vul dit formulier in met jouw gegevens. We nemen binnen één werkdag contact met je op en koppelen we je aan de consultant gespecialiseerd op jouw wervingsvraag die met jou de vrijblijvende offerte kan opstellen.

Heb je spoed? Dan kan je direct contact met ons opnemen via dit telefoonnummer: 020-398 90 31.

waar vind je ons? 

We zijn overal in Nederland te vinden, zowel online als offline. Zo kunnen we je in elke regio helpen aan de juiste kandidaat. Selecteer jouw regio en kijk welke vestigingen er bij jou in de buurt zijn. Onze adviseurs helpen je graag verder.

vast personeel in dienst nemen?

Wil je weten wat de werving en selectie fee gaat zijn voor jouw wervingsvraag? 

► neem contact met ons op via T: 020 368 2469 (we zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00-17:00).
► of wil je graag eerst met ons in gesprek over je vacature, de dienstverlening of onze werkwijze? Dat kan! Plan een afspraak in met een van onze adviseurs. De afspraak kan telefonisch of via een videoverbinding.
► je kan ons ook laten weten wat je zoekt via dit formulier en we nemen binnen één werkdag contact met je op

We koppelen je aan een gespecialiseerde consultant die met jou de vrijblijvende offerte kan opstellen. Zo kunnen we je het beste helpen met jouw werving en selectie vraagstuk!