Randstad is er voor iedereen. Al meer dan zestig jaar zijn we ieders gids op de arbeidsmarkt. In de soms ingewikkelde wereld van werk, wijzen we je graag de weg. Of je nu werkgever bent of werkzoekend, we helpen je met het waarmaken van je dromen. 

We verbinden je aan de beste medewerkers, of aan een baan die bij je past. Hoe? Met persoonlijke aandacht, maatwerk en een groot netwerk. Echte relaties, daar geloven we in. 

Je vindt onze vestigingen door het hele land. Niet alleen in Nederland, maar ook over de hele wereld. Kom eens langs, dan ontdekken we samen wat voor jou werkt. 

onze ambitie: partner for talent

Werk is belangrijk, dat weten we als geen ander. Werk zorgt ervoor dat je groeit en ontwikkelt. Het helpt je om bij te dragen aan de samenleving, en natuurlijk om in je onderhoud te voorzien. Bij ons staat de mens daarbij centraal, want zonder mensen geen organisaties. 

Daarom brengen wij al meer dan 60 jaar werkzoekenden en werkgevers samen. Onze wereldwijde ambitie is daarom om voor iedereen een 'partner for talent' te zijn. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta jij in je loopbaan? Voor welke uitdagingen staat je organisatie? Samen gaan we in gesprek. Niet alleen omdat dit de kern is van ons bestaan. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

hier gaan we voor

Bij Randstad hebben we een duidelijke missie: mensen en organisaties door de complexe wereld van werk gidsen. We bieden werkperspectief voor iedereen op de arbeidsmarkt door werk simpel, goed en voor iedereen mogelijk te maken. 
Dit doen we op de Randstad-manier. We bieden oplossingen voor klanten, kandidaten, medewerkers en de maatschappij als geheel. In de hele wereld, en zeker ook hier: in Nederland. Via échte relaties, deskundigheid en digitale innovaties.

bij ons mag je jezelf zijn

Het beste uit jezelf halen, begint bij jezelf kunnen zijn. Of je nu bij, met of voor ons werkt, hier zorgen we dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Want we zijn allemaal gelijk, hoe verschillend we ook zijn. Benieuwd wat we doen en beloven? Lees meer over diversiteit en inclusie.

hoe het begon

Frits Goldschmeding - oprichter van Randstad - bracht in 1960 zijn allereerste uitzendkracht achterop de fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er persoonlijk voor dat zij precies wist waar haar nieuwe werkplek was, en dat ze op tijd was. Als echte ondernemer luisterde Frits naar de organisatie én de kandidaat, en nam hij de tijd en de moeite om hen beiden persoonlijk te leren kennen. Zo wist hij zeker dat er een goede match was. 
► Lees alles over onze geschiedenis