• keuze uit het grootste aanbod van talenten

  • voorzien van de juiste ICT opleidingen

  • met kennis van programmeertalen

  • binnen 24 uur persoonlijk contact met een adviseur

het beste IT personeel met randstad 

De beste ICT’ers denken logisch na, hebben de juiste certificaten in huis en hebben kennis van specifieke programmeertalen. Daarnaast vindt ICT talent het belangrijk om snel antwoord te hebben op hun vragen. Daarom houden we korte lijntjes met de kandidaten en nemen wij een intensief wervingsproces voor je uit handen. We zorgen ervoor dat je op korte termijn de keuze hebt uit de beste IT talenten bij jou in de regio.

Heeft een kandidaat nog niet de juiste opleiding of vaardigheden? Dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk behaald worden. Zo weet je zeker dat je nieuwe medewerker altijd van alles is voorzien. 

voor deze IT functies

  • IT support

  • Applicatie beheerder

  • Systeembeheerder

  • Netwerkbeheerder

Staat jouw ICT functie er niet tussen? Of heb je een andere vraag? Neem contact op. Wij gaan elke uitdaging aan!

het juiste talent voor je IT & ICT klus

De tech wereld staat nooit stil, en dus onze medewerkers ook niet! Wij hebben een uitgebreid netwerk met o.a. IT support en applicatie-, netwerk- en systeembeheerders, met de juiste opleidingen en vaardigheden. Onze kandidaten hebben minimaal mbo 3 niveau en zijn altijd bereid bij te leren. 

Door middel van omscholing leiden wij ook talent op tot IT’er. De IT-vraag wordt steeds groter, terwijl alle IT-profielen steeds schaarser worden. Daarom kunnen gemotiveerde kandidaten bij ons starten met een omscholingstraject. Zo worden zij in 4 tot 6 maanden volledig omgeschoold tot IT’er, waardoor ze direct bij jou aan de slag kunnen. 

ICT’ers zijn natuurlijk nooit uitgeleerd. Daarom bieden we alle kandidaten de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. Zo heb jij altijd personeel met de juiste kennis van zaken. Neem contact op.

gedetacheerd IT talent of in vaste dienst?

Of je nu op zoek bent naar een ICT'er vast in dienst of flexibel als gedetacheerde, de keuze is aan jou. Randstad helpt je bij beide opties. Bij twijfel welke optie het beste bij jouw bedrijf past, neem dan vooral contact met ons op. Wij adviseren je graag!

deze bedrijven gingen je voor

Randstad voorziet door heel Nederland klanten van IT personeel. Deze klanten gingen je al voor: 

meld je vacature gratis aan

wil jij direct geholpen worden aan nieuw IT talent? Meld dan nu gratis en vrijblijvend je vacature aan.