Randstad Techniek verzekert jou van gekwalificeerd technisch personeel met up-to-date kennis en ervaring in techniek. Dit kunnen wij waarmaken door te zorgen voor professionele begeleiding, opleiding en passende contractvormen voor ons technisch personeel. Je kunt rekenen op gemotiveerde kandidaten met technische kennis die passen binnen jouw bedrijf. 

samenwerking met randstad

De voordelen voor jou:

  • de grootste technische intermediair in Nederland
  • één aanspreekpunt voor al je hr-zaken
  • VCU-gecertificeerde partner.

bouw

Bouwen is risico's nemen. Op het gebied van planning en kosten. Deze risico’s beperk je met de gekwalificeerde vakmensen van Randstad. Wij beschikken over vakmensen in de bouw voor de sectoren ruwbouw, afbouw en afwerking, renovatie en restauratie.

Ook verzorgen wij voor ons personeel in de bouw waar nodig een VCA-certificaat. Jouw flexibiliteit is zo gegarandeerd.

installatietechniek

Randstad Installatie & Offshore is een specialisatie binnen de Divisie Techniek. Randstad Installatie & Offshore bemiddelt in uitvoerende vaklieden binnen de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, waarbij zowel beginnende als ervaren technici met verschillende opleidingsniveaus en vakrichtingen hun weg vinden.

engineering

Een technisch-medewerker vinden die goed opgeleid is, is één ding. Een gedreven, flexibele, veelzijdige professional vinden, met hart voor jouw organisatie: dát is een vak apart. Graag putten wij voor jou uit onze uitgebreide landelijke netwerk. Iedere kandidaat is persoonlijk bij ons bekend. Je kunt erop rekenen dat onze engineering adviseur alleen de best passende aan je voorstellen.

veiligheid (vcu)

In de techniek is veiligheid van groot belang. Randstad Techniek is VCU-gecertificeerd en zorgt dat ons technisch personeel goed geïnformeerd is over veiligheid. Aan de hand van een risico-inventarisatie bespreken we de veiligheidsaspecten ter plekke. Onze technici zijn in bezit van VCA-Basisveiligheid. Wanneer het gewenst is, zorgen wij voor persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschap en aanvullende opleidingen.