Op zoek naar gepassioneerde docenten? Randstad Onderwijs biedt je vanuit ons uitgebreide onderwijsnetwerk getalenteerde docenten op elk vakgebied. Doordat wij een enorm netwerk binnen alle onderwijstypen (po, vo, mbo en hbo) hebben, kunnen wij je altijd van de beste match voorzien met een kandidaat die bij jouw school past. Of het nou gaat om de perfecte docent Nederlands, Engels, wiskunde, economie of juist praktijkgerichte opleidingen, Randstad Onderwijs heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en weet wat voor jou belangrijk is. Op deze manier bieden we altijd flexibel inzetbaar personeel met de juiste bevoegdheden en diploma’s. Bovendien investeren wij in de ontwikkeling van onze ambitieuze docenten met programma’s als Randstad Boost, zodat je verzekerd bent van docenten met up-to-date kennis.

Ook vinden wij goed werkgeverschap belangrijk. Daarom bieden wij de docenten gelijke arbeidsvoorwaarden die overeenkomstig zijn met de arbeidsvoorwaarden die de school aan het eigen personeel biedt. Tot slot, ontzorgt Randstad je ook op het gebied van onderwijsondersteunend personeel. Van roostermaker tot surveillant, Randstad helpt je graag met het vinden van goed personeel.

wij helpen je o.a. met de volgende functies

  • leerkracht basisonderwijs
  • docent voortgezet onderwijs
  • docent mbo en hbo
  • roostermaker
  • conciërge
  • medewerker studentenadministratie
  • huiswerkbegeleider
  • surveillant

in vaste dienst of flexibele contractvorm

Op basis van jouw wensen hebben wij personeel in het onderwijs die zowel flexibel als vast bij je aan de slag kunnen. Kandidaten kunnen aan de slag op uitzendbasis, detachering of middels werving en selectie.
Werving en selectie betekent dat wij specifiek op aanvraag op zoek gaan naar personeel die jij direct in dienst kan nemen. Ook het selectie gedeelte nemen we van je over. We stellen alleen de kandidaten voor die volgens ons goed matchen met jouw wensen.

grip op de (b)ww

Medewerkers die in dienst waren van de onderwijsinstelling, maar nu een (B)WW uitkering hebben, zijn vaak niet meer of onvoldoende in beeld bij de school. Wij helpen je met het voorkomen, beheersen en beperken van de (B)WW kosten door onze dienstverlening Grip op de (B)WW. Zo houd jij inzicht, grip en sturing op deze doelgroep én voldoe je aan de verplichtingen van een goede werkgever. Lees meer op onze Grip op de (B)WW pagina!