Meteen je personeelsvraag aan ons doorgeven!

met deze bedrijven werken we samen in utrecht

Utrecht ligt mooi in het midden van Nederland en is één van de meest welvarende regio’s in Nederland. Sterker nog: het is in economisch opzicht zelfs één van de snelst groeiende regio’s van Europa! Dit betekent dat de regio veel talent aantrekt en voor concurrentie zorgt tussen bedrijven om goed personeel te werven. 

En daar komen wij bij om de hoek kijken. We bemiddelen in alle vakgebieden. 

In Utrecht doen we dat op het moment veel voor grote dienstverleners als het UWV, Defensie en de ministeries van de Rijksoverheid. Ook doen we veel voor zorginstellingen in de provincie Utrecht. Zo zijn we actief in de psychiatrie (ggz), gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Ook plaatsen we goede medewerkers in verschillende kinderopvangcentra. 

ons werving- en selectieproces in utrecht

Onze werving en selectie is erop gericht dat we je lekker snel aan de beste kandidaat koppelen. Daardoor ziet ons selectieproces in Utrecht er als volgt uit:

  1. je zet de vacature bij ons uit: we verzamelen alle informatie over je bedrijf en de werkplek om zo tot tot een wervende vacaturetekst te komen
  2. we verspreiden de vacature: we delen de vacature op onze eigen site, maar ook op andere jobboards en zoekmachines die passend zijn
  3. we selecteren de geschikte kandidaten: we houden de eerste gesprekken met de kandidaten en doen een aantal testen. Dat scheelt jou een hoop tijd!
  4. kandidaten uitnodigen en voorstellen: we kiezen twee of meer kandidaten om langs te komen voor een interview en naderhand evalueren we samen met je
  5. aanstelling van een kandidaat: als iedereen tevreden is dan is het tijd om alle afspraken op papier te zetten en kan het werken beginnen
  6. begeleiding van de aangestelde kandidaat: we begeleiden de nieuwe werknemer tijdens de eerste werkdag en evalueren alles samen na de eerste week.

de kosten van werving & selectie

De kosten voor werving en selectie verschillen per vraag. Dus hoeveel het precies gaat kosten, kunnen we niet zeggen. We werken hier altijd met een vaste fee per aangestelde medewerker. Dat betekent: no cure, no pay. Oftewel: je betaalt pas, wanneer je daadwerkelijk iemand hebt aangenomen! 

aan de slag met w&s?

We vullen elke week honderden vacatures voor bepaalde en/of onbepaalde tijd in. Bij al deze vacatures houden we rekening met de wensen, ambities en de bedrijfscultuur. Daarom werken we intensief samen met alle partijen. Zo helpen we iedereen snel vooruit. Jou ook? 

werving en selectie contactformulier

Waar je bedrijf zich ook bevindt, Randstad is altijd in de buurt. Je bent van harte welkom op één van onze kantoren in de omgeving van Utrecht:

Amersfoort Stadsring 47C
3811 HN Amersfoort
 
Maarssen Safariweg 34-36
3605 MA Maarssen
0346-586010
Mijdrecht Industrieweg 15
3641 RK Mijdrecht
0297-566011
Nieuwegein

Kuifmees 56
3435 RG Nieuwegein

Nevelgaarde 8-19
3436 ZZ Nieuwegein

030-6078010
Utrecht

Lange Viestraat 2A
3511 BK Utrecht

Smakkelaarshoek 10
3511 EC Utrecht

030-2337711