Zoekt u horecapersoneel? Wij helpen u de juiste mensen te vinden. Uw klanten stellen hoge eisen aan service en kwaliteit, en u stelt vanzelfsprekend hoge eisen aan uw horecapersoneel.

Randstad Horeca & Catering biedt u daarom gastvrij, gemotiveerd en flexibel horecapersoneel. Van personeel in de bediening tot ervaren koks. Mensen met een horecahart die weten wat service is. Met relevante werkervaring en oog voor detail. Voor kortlopende klussen, avonddiensten en in de weekenden. 

snelheid

U heeft snel personeel nodig om uw klanten te kunnen bedienen. Wij weten wie wanneer beschikbaar is. Dankzij het poolmanagement van Randstad Horeca en Catering kunnen wij direct reageren op uw verzoek. Deze tijdswinst levert u direct resultaat op.

gemak

Binnen Randstad is uw intercedent uw aanspreekpunt voor al uw personele ondersteuning. Binnen de afgesproken tijd beschikt u over horecapersoneel dat direct aan de slag kan. U heeft geen omkijken meer naar uw openstaande diensten en kunt uitgaan van een sluitende planning.

kwaliteit

Wij kennen en interviewen onze horecakandidaten persoonlijk door screening op houding en gedrag. Onze medewerkers ontvangen een introductietraining horeca en catering. Door de demo hieronder te bekijken, krijgt u een indruk van onze Introductietraining Hospitality. Door interactieve e-learning zorgen we ervoor dat onze horecamedewerkers de basiskennis en basisvaardigheden leren. Daardoor bent u verzekerd van kandidaten met de juiste werkkleding, kennis van zaken en servicegerichte houding.