Zijn applicaties en Salesforce meer jouw ding? In deze opleiding leer je de basis van de systemen die gebruikt worden voor klantrelatiebeheer. Ontwikkel je daarna verder als Salesforce consultant of applicatiebeheerder.

Wil jij liever de steunpilaar van een bedrijf zijn? Door zowel klanten als collega's te voorzien van oplossingen op hun IT-vragen? In deze opleiding ga je in de weer met techsupport systemen, zoals TOPdesk. Verder leer je meer over netwerk- en beveiligingsbeheer en volg je een Customer Experience traject.

 

 

voordelen van onze ict opleidingen

✓ opleidingen sluiten goed aan op de vraag in de markt

✓ coaching gedurende je hele opleiding (en opdracht)

✓ bepaal zelf de richting van jouw loopbaan

De volgende webinars kunnen gratis gevolgd worden door werkenden van Randstad via Mijn Ontwikkeling:

webinar Low Code

Wil je meer weten over het toepassen van low-code? Volg dan dit gratis webinar van Computrain. Gewoon vanuit huis. Docent Milan Meijer laat je in ongeveer 45 minuten laat zien hoe je met Mendix zelf een app bouwt. 

webinar Microsoft Teams

Leer alle tips en tricks over Microsoft Team in dit gratis webinar van ongeveer 30 minuten. Zo benut je voortaan elke optie in Microsoft Teams. 

webinar Microsoft Azure Fundamentals

Wil jij waardevolle kennis opdoen vanuit huis? Volg dan dit gratis webinar van Computrain. Ontdek de basisprincipes en voordelen van cloud computing, de verschillende soorten cloudservices en de kernservices van Azure. In ongeveer 45 minuten demonstreert docent Bert Wolters de premiumfuncties van Azure. 

volg een van onze gratis online trainingen

Leren en groeien, dat kan altijd en overal. Zeker met de motiverende online trainingen die we in samenwerking met Goodhabitz en opleider NCOI aanbieden via Mijn Ontwikkeling. Of je nu werkt aan je vaardigheden of persoonlijkheid: er zit altijd iets voor jou bij. Zo werkt het:

  • begin met het aanmaken van een Randstad-account (duurt slechts 5 minuten)

  • vul dan je account aan met zo veel mogelijk informatie

  • meld je aan voor Mijn Ontwikkeling 

  • binnen 48 uur krijg je toegang tot het overzicht van gratis online trainingen

Gelukt? Dan kun je starten met een van de gratis online trainingen via Mijn Ontwikkeling. 

Speciaal voor iedereen die in ICT werkt, hebben we de volgende aanraders:

Wat hebben alle succesvolle bedrijven van deze tijd gemeen? In de Masterclass ‘Digitale Transformatie’ geeft Jim Stolze het antwoord.

AI is overal. Maar wat is het en wat kun je ermee? Deze training neemt je mee in de wereld van kunstmatige intelligentie.

Met deze training spijker je je kennis van het zakelijk Engels bij. Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt!