banen in de bouw

Zoekt u professionals in de bouw? Onze consultants adviseren, bemiddelen en begeleiden bouwkundigen met een MBO en HBO bouwkundige opleidings achtergrond. Echte specialisten die zich toeleggen op de voorbereiding, de uitvoering, het beheer en/of het managen van bouwkundige projecten. Van starter tot zeer ervaren. 

werving & selectie

Naast detachering is Randstad Bouw, afdeling kader personeel, gespecialiseerd in werving & selectie. Wij werken daarbij op basis van no cure no pay. Hierbij zijn we tevens bewezen succesvol in het bemiddelen in management posities in de bouw. Uw executive search opdracht is dus aan ons ook goed besteed!  Maar gebruik van de expertise en het netwerk van de marktleider!

zekerheid voor u

Wij hanteren voor bouwbedrijven de UTA CAO. Ook zijn wij ISO -en VCU gecertificeerd en aangesloten bij de VRO. Randstad Bouw is aanbevolen partner van OnderhoudNL, de vakorganisatie voor onder andere de schilders- en onderhoudsbranche.

Heeft u een vacature voor een bouwkundige?  Vul dan onderstaand formulier in en meld de vacature aan. Vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact op met landelijk coördinator Pieter Swinkels op 06-20410428 of stuur een mail naar pieter.swinkels@nl.randstad.com.

vacature versturen

ik ben op zoek naar: