Organisaties moeten continu kunnen meebewegen met de snel veranderende markt en technologie. De ‘lange termijn’ is tegenwoordig eerder drie jaar dan tien. Veel organisaties maken dan ook een transitie door naar nieuwe, meer flexibele vormen zodat ze sneller kunnen reageren. Dat geldt wellicht ook voor jouw organisatie.

brede inzetbaarheid van je medewerkers

Ook jouw mensen moeten dan mee veranderen en dat zorgt voor diverse uitdagingen. Bijvoorbeeld medewerkers die het tempo niet aan kunnen of zich niet kunnen vinden in de nieuwe koers. Of medewerkers die moeite hebben met het aanleren en toepassen van nieuwe vaardigheden. Belangrijk om dit in goede banen te leiden, want je personeel is wél de motor van je organisatie.

hr-oplossingen: re-integratiebegeleiding, coaching en outplacement

De zorg voor je medewerkers is dan ook erg belangrijk. Randstad biedt voor dat doel een breed scala aan praktische hr-oplossingen, zoals coachingbegeleiding re-integratie 2e spooradvies voor duurzame inzetbaarheidoutplacement en hulp bij het strategisch plannen van je personeel. Ook helpen wij je graag bij het vormgeven van je MVO-beleid, jouw verplichtingen op Social Return On Investment en het invulling geven aan de Participatiewet.

hoe wij je helpen

  • begeleiding en bemiddeling van medewerkers die geen baan (meer) hebben, hun huidige functie niet meer kunnen vervullen in de toekomst of door ziekte niet langer binnen je organisatie aan de slag kunnen.
  • de inzet van onze arbeidsmarktwaardescan bij coachings- of outplacementtrajecten. Met deze scan krijgt de medewerker een beeld van zijn positie op de huidige arbeidsmarkt.
  • de uitkomsten van ons intakegesprek delen we graag met je in een periodiek overleg. Hiermee krijg je inzicht in de mate waarin je medewerkers klaar zijn voor de arbeidsmarkt bij instroom in een traject. 
  • analyse en advies over je totale personeelsbestand. Is je personeel voldoende inzetbaar? Binnen en buiten je organisatie?
  • ondersteuning bij het realiseren van MVO-doelstellingen, verplichtingen op Social Return On Investment (SROI) en de Participatiewet.

de beste hr-oplossingen voor je organisatie

Randstad HR Solutions helpt organisaties die waarde hechten aan een bredere inzetbaarheid van hun medewerkers. We werken aan inzetbaarheid van medewerkers op de arbeidsmarkt van vandaag én morgen. Zo heeft Randstad bijvoorbeeld de Vakverklaring ontwikkeld waarmee de waarde van de werkervaring en persoonlijke vaardigheden wordt aangetoond. Onze adviseurs kijken samen met jou naar de beste oplossing. Zij staan midden in de arbeidsmarkt, zijn specialistisch opgeleid én ervaren in het werken met doelgroepen die extra aandacht vragen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met een adviseur van Randstad HR Solutions: T 0800 94 33 766 of via het contactformulier.