beroepskeuzetest maken: dit kun je verwachten

In deze beroepskeuzetest stellen we je vragen over je interesses en ambities. Jouw antwoorden geven een goed beeld van het vakgebied en de beroepen die daarbij passen. 

Deze beroepentest bestaat in totaal uit vijftien vragen. In elke vraag zie je vier stellingen. Vul de stelling in die het beste bij je past. Na het invullen van de vragen laten we zien welk vakgebied het beste bij je matcht. Ook geven we je voorbeelden van opleidingen in dat vakgebied. 

zo maak je deze beroepskeuzetest

  1. Voor het maken van een beroepskeuzetest heb je géén Mijn Randstad-account nodig. Klik hier en ga direct aan de slag!

start nu de beroepskeuzetest

aan de slag

Heb je de resultaten van je test(en) bekeken? Dan ben je een stap dichterbij zelfinzicht. Maar wat nu? Welke banen passen bij jou? Neem eens een kijkje bij onze 100 dagen 100 banen reeks. Zo kan je een inkijkje nemen in 100+ banen. Welke mogelijkheden voor loopbaanoriëntatie zijn er nog meer? We helpen je. Samen maken we die volgende stap voor jouw ontwikkeling.

Wil je jezelf direct verder ontwikkelen en goed voorbereid aan je nieuwe baan beginnen? Bekijk dan eens onze gratis online trainingen en opleidingen. Hiermee helpen we je om het beste uit jezelf te halen.