beroepentest: dit kun je verwachten

Met onze beroepskeuzetest krijg je de volgende resultaten:

 • kenmerken van het vakgebied dat het beste bij je past
 • voorbeelden van opleidingen in dat vakgebied

maak hier de beroepskeuzetest >

Klaar met de test? Kijk meteen welke vacatures er beschikbaar zijn in je nieuwe beroepsrichting.

verder groeien? start bij randstad

Je hebt de uitslag van de test, en dan? We helpen je graag verder bij de volgende stappen in je loopbaan. Onze site is gevuld met handige info, dus er zit vast ook iets tussen voor je!

Naast de beroepskeuzetest hebben we nog veel meer testen: de persoonlijkheidstest en de capaciteitentest. Hiermee krijg je snel inzicht in wie je bent en wat je kan. Een mooie eerste stap om je verder te ontwikkelen. Fijn, toch?

Wil je je persoonlijk ontwikkelen? Doorgroeien op je werk? Of solliciteren voor een nieuwe baan? Dit is allemaal onderdeel van je loopbaanontwikkeling. Hiervoor staan we voor je klaar om te helpen met handige informatie. Neem hiervoor contact op met jouw contactpersoon bij Randstad.

Bij de uitslag van de beroepsinteressetest krijg je een opleidingsuggestie bij elke beroepsrichting. Zie je zo’n opleiding wel zitten? Scroll dan naar beneden en bekijk onze vakopleidingen van Randstad Boost

start nu de beroepskeuzetest

veelgestelde vragen

 • Wat heb ik aan een beroepskeuzetest?

  Aan de hand van een aantal vragen laten wij je zien welk vakgebied het beste bij jou passen en welke vaardigheden je daarvoor in huis hebt. Daarnaast staat er in de uitslag ook welke opleidingen je kunt volgen bij ons om te kunnen werken in dat vakgebied.

 • Ik heb de test ingevuld, en nu?

  Spreekt het beroep of vakgebied je aan? Dan hebben we de passende opleiding voor je via Randstad Boost. Deze BBL-opleidingen volg je deels in de schoolbanken en deels op de werkvloer. Zo pas je meteen de theorie toe in de praktijk. Bij Randstad Boost heb je keuze uit meer dan 20 opleidingen

 • Wat verdient een .....?

  Weten welk salaris bij het beroep van je keuze hoort? Dat snappen we! Laten we daarom samen eens kijken in de salarischecker.