Soms is het onvermijdelijk dat u afscheid moet nemen van één of meerdere werknemers. Natuurlijk wilt u deze persoon of personen dan ondersteuning bieden om zo snel mogelijk weer een nieuwe baan te vinden. Randstad HR Solutions helpt u daarbij met op maat gesneden, persoonlijke outplacementtrajecten.

experts op de arbeidsmarkt

We bieden outplacementtrajecten voor alle leeftijden en niveaus. Zowel u als de betrokken medewerker ervaren direct het voordeel van de arbeidsmarktexpertise van onze adviseurs en de contacten die Randstad heeft met duizenden bedrijven. Als grootste recruitmentorganisatie in Nederland bemiddelen wij snel en duurzaam naar nieuw werk. 

zo helpt randstad hr solutions bij personele veranderingen

hoge waardering en slagingspercentage

Onze kandidaten waarderen ons: uit recent klantonderzoek blijkt dat zij zeer tevreden zijn over onze dienstverlening. Positieve punten die onder andere genoemd worden zijn: professioneel, goede begeleiding, ons grote netwerk en marktkennis. Ook de persoonlijke, betrokken aanpak wordt als zeer prettig en onderscheidend ervaren. Ons slagingspercentage is zeer hoog: 75% van onze outplacement kandidaten vindt binnen een begeleidingstijd van 6 maanden een passende baan. 

maatwerk en duurzaamheid

Ieder outplacementtraject start met een arbeidsmarktwaardescan.  Bij een duidelijk loopbaanprofiel gaan we direct de arbeidsmarkt op. Welke vacatures zijn waar te vinden? Hoe kan de medewerker het beste zoeken en gevonden worden? We leren de medewerker om op effectieve wijze de arbeidsmarkt te benaderen én succesvol te solliciteren. 

werkinzicht: alles bij de hand

Via de internet portal WerkInzicht heeft uw medewerker 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot vragenlijsten en testen, werkboekoefeningen en leesteksten gericht op sollicitatieactiviteiten. Daarnaast staan in WerkInzicht alle banen van Randstad Nederland en ruim 95% van de openbare vacatures in de Nederlandse arbeidsmarkt.

hr solutions

Randstad HR Solutions adviseert en ondersteunt organisaties die waarde hechten aan een bredere inzetbaarheid van hun medewerkers, wat de reden van een functieverandering van een medewerker ook is.

Of het nu gaat om outplacement, re-integratie tweede spoor, publieke re-integratie, coaching of duurzame inzetbaarheid. Onze adviseurs kijken samen met u naar de beste oplossing. Ze zijn opgeleid en ervaren in het werken met speciale doelgroepen als zelfstandig ondernemers, 50-plussers en hoger opgeleiden.