Bij Randstad willen we er zijn voor iedereen die werk zoekt. Dus ook voor werkzoekenden die wat meer begeleiding nodig hebben. Randstad Participatie ondersteunt bedrijven die willen investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn specialist als het gaat om oplossingen voor de Participatiewet, social return, inclusief ondernemerschap en diversiteit.

Wij ondersteunen en ontzorgen werkgevers bij het aannemen en inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit varieert van het onderzoeken van kansen en eventuele belemmeringen voor het realiseren van een divers personeelsbestand, het inzichtelijk maken van geschikte functies en omgevingsfactoren tot het daadwerkelijk uitvoeren van werven, selecteren, begeleiden, verlonen en administreren van nieuwe medewerkers.

Wij geloven dat er voor veel mensen een weg is naar werk en dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het arbeidsvermogen dat zij bezitten moeten kunnen benutten. Op deze manier dragen ook zij bij aan hun eigen ontwikkeling. Vanuit oogpunt van duurzaamheid plaatsen wij enkel kandidaten op functies die tevens bijdragen aan organisatiedoelstellingen. Zo creëren we met elkaar een duurzame arbeidsmarkt.

maak kennis met david

David werkt via Randstad Participatie als administratief medewerker bij Randstad Schiphol. maak kennis met David

maak kennis met nicolien

Nicolien werkt via Randstad Participatie bij Kuehne + Nagel als hospitality medewerker. maak kennis met Nicolien

meer informatie over randstad participatie

Randstad Participatie is ervan overtuigd dat de participatie van mensen met een arbeidsbeperking altijd begint bij werk. Vanuit werk maken wij de beste match waarbij de mogelijkheden centraal staan en niet de beperkingen. Wil je ook arbeidsbeperkten in dienst nemen? Of heb je nog vragen over de Participatiewet? Wij helpen je graag bij de werving en selectie van arbeidsbeperkten. Wat kan Randstad voor jou doen?

randstad participatie

meer informatie over participatie