wat is loopbaanontwikkeling precies?

Met loopbaanontwikkeling bedoelen we alle onderdelen die met werken, leren en doorgroeien te maken hebben. Er is namelijk veel mogelijk op deze gebieden: van een online test tot aan een grootse carrièreswitch. We helpen je met de ontwikkeling van je loopbaan, wanneer je een: 

  • nieuwe baan zoekt
  • nieuwe functie binnen je bedrijf wilt
  • carrièreswitch overweegt
  • opleiding naast je werk wilt doen
  • persoonlijk ontwikkelingsplan wilt
  • loopbaanadviseur zoekt.

hulp bij je loopbaan met deze stappen

Met werk en opleidingen kun je zoveel kanten op, dat het misschien wat overweldigend is. Daarom helpen we je hierbij. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt om het pad te kiezen die het beste bij je past. Zo vinden we samen de kansen om je loopbaan in ontwikkeling te houden.

1. testen voor je carrière

Snel weten wat je kunt en welke richting het beste bij je past? Met onze testen kom je meteen te weten wat voor een soort functie je ligt en hoe je met collega’s omgaat. Een mooie eerste stap in je loopbaanontwikkeling, toch? 

2. persoonlijke ontwikkeling

Om te weten welke kant je op wil in je loopbaan, moeten we eerst meer te weten komen over jezelf. Waar ben je al goed in en wat zou je willen verbeteren? Met persoonlijke ontwikkeling leer je alles over vaardigheden ontwikkelen, zekerder in je schoenen staan en je social skills. Ga snel naar:

3. werken en leren via randstad boost

Een opleiding volgen hoeft niet te betekenen dat je fulltime in de schoolbanken zit. Integendeel zelfs! We bieden een hele hoop opleidingen aan waarbij je werkt, leert én geld verdient tegelijkertijd. Bekijk hieronder al onze opleidingsmogelijkheden.

4. loopbaanadvies en -begeleiding

In je loopbaan sta je er nooit alleen voor: je kunt altijd de hulp inschakelen van een loopbaancoach. Als je niet weet welk vakgebied bij je past, hoe je moet doorgroeien op werk of hoe je de toekomst van je baan voor je ziet, kun je bij een loopbaanadviseur terecht.

5. feedback op werk

Feedback geven en krijgen is een belangrijk onderdeel van het werkende leven. Hoe geef je opbouwende feedback? Hoe ontvang je deze en op welke momenten speelt feedback een rol? We leggen het je uit.

6. nieuwe uitdaging op werk

Wil je doorstromen op werk of liever een volgende stap in je loopbaan? Dan is het tijd voor een nieuwe uitdaging. We nemen je daarin mee zodat je alles hebt om die nieuwe start te maken.

7. thuiswerken

Thuiswerken is voorlopig de nieuwe norm. Laten we er daarom het beste van maken. We helpen je om het beste uit het werken vanuit huis te halen.

8. loonstrook

Aan het eind van de maand ligt deze weer op je (digitale) deurmat: je loonstrook. Wat staat er precies op je loonstrook en wat houdt het in? We leggen het je uit.