met deze bedrijven werken we samen in groningen

Groningen is een aantrekkelijke plek voor grote, kleine en innovatieve bedrijven. Er is genoeg ruimte om je te vestigen en doordat het een echte studentenstad is, zijn er altijd genoeg aanstormende talenten in omloop.  

In de provincie Groningen werken we dan ook samen met grote organisaties zoals het UWV en de Gemeente Groningen. Dat zorgt voor werkgelegenheid in de grote stad en in dorpen zoals Marum en Bedum, waar we in plezierig samenwerken met FrieslandCampina.

ons werving- en selectieproces in groningen

Onze werving en selectie is erop gericht dat we je lekker snel aan de beste kandidaat koppelen. Daardoor ziet ons selectieproces in Groningen er als volgt uit:

  1. je zet de vacature bij ons uit: we verzamelen alle informatie over je bedrijf en de werkplek om zo tot tot een wervende vacaturetekst te komen
  2. we verspreiden de vacature: we delen de vacature op onze eigen site, maar ook op andere jobboards en zoekmachines die passend zijn
  3. we selecteren de geschikte kandidaten: we houden de eerste gesprekken met de kandidaten en doen een aantal testen. Dat scheelt jou een hoop tijd!
  4. kandidaten uitnodigen en voorstellen: we kiezen twee of meer kandidaten om langs te komen voor een interview en naderhand evalueren we samen met je
  5. aanstelling van een kandidaat: als iedereen tevreden is dan is het tijd om alle afspraken op papier te zetten en kan het werken beginnen
  6. begeleiding van de aangestelde kandidaat: we begeleiden de nieuwe werknemer tijdens de eerste werkdag en evalueren alles samen na de eerste week.

de kosten van werving & selectie

De kosten voor werving en selectie verschillen per vraag. Dus hoeveel het precies gaat kosten, kunnen we niet zeggen. We werken hier altijd met een vaste fee per aangestelde medewerker. Dat betekent: no cure, no pay. Oftewel: je betaalt pas, wanneer je daadwerkelijk iemand hebt aangenomen! Wel zo eerlijk, toch? Ook kan er in overleg een termijn worden afgesproken.

Leer meer over de kosten voor w&s en vraag kosteloos een offerte aan. 

aan de slag met w&s?

We vullen elke week honderden vacatures voor bepaalde en/of onbepaalde tijd in. Bij al deze vacatures houden we rekening met de wensen, ambities en de bedrijfscultuur. Daarom werken we intensief samen met alle partijen. Zo helpen we iedereen snel vooruit. Jou ook?

werving en selectie contactformulier

Waar je bedrijf zich ook bevindt, Randstad is altijd in de buurt. Je bent van harte welkom op één van onze kantoren in de provincie Groningen: