met deze bedrijven werken we samen in limburg

Limburg bruist! Je vindt er grote organisatie als Europese instituties, de Universiteit Maastricht en de veelzijdige toeristenbranche. Limburg heeft een grote economie op het gebied van industrie, chemie, auto en landbouw. Ook zorg en onderwijs zijn belangrijke onderdelen van de Limburgse economie. 

In de regio van Maastricht werven we voor verschillende bedrijven en organisaties. Dit voeren we uit voor organisaties zoals het UWV, CBS en daarnaast doen we veel in de teleperformance rond Maastricht en werken we nauw samen met tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Venray.

Ook lokaal doen we veel! Zo werken we nauw samen met Le Grand in Boxtel, Antes in Poortugaal en Eldra in Ittervoort. 

ons werving- en selectieproces in limburg

Onze werving en selectie is erop gericht dat we je lekker snel aan de beste kandidaat koppelen. Daardoor ziet ons selectieproces in Limburg er als volgt uit:

 1. je zet de vacature bij ons uit: we verzamelen alle informatie over je bedrijf en de werkplek om zo tot tot een wervende vacaturetekst te komen.
 2. we verspreiden de vacature: we delen de vacature op onze eigen site, maar ook op andere jobboards en zoekmachines die passend zijn
 3. we selecteren de geschikte kandidaten: we houden de eerste gesprekken met de kandidaten en doen een aantal testen. Dat scheelt jou een hoop tijd!
 4. kandidaten uitnodigen en voorstellen: we kiezen twee of meer kandidaten om langs te komen voor een interview en naderhand evalueren we samen met je.
 5. aanstelling van een kandidaat: als iedereen tevreden is dan is het tijd om alle afspraken op papier te zetten en kan het werken beginnen. 
 6. begeleiding van de aangestelde kandidaat: we begeleiden de nieuwe werknemer tijdens de eerste werkdag en evalueren alles samen na de eerste week.

de kosten van werving & selectie

De kosten voor werving en selectie verschillen per vraag. Dus hoeveel het precies gaat kosten, kunnen we niet zeggen. We werken hier altijd met een vaste fee per aangestelde medewerker. Dat betekent: no cure, no pay. Oftewel: je betaalt pas, wanneer je daadwerkelijk iemand hebt aangenomen! Wel zo eerlijk, toch? Ook kan er in overleg een termijn worden afgesproken.

Hier lees je meer over de kosten voor w&s en vraag je kosteloos een offerte aan. 

aan de slag met w&s?

We vullen elke week honderden vacatures voor bepaalde en/of onbepaalde tijd in. Bij al deze vacatures houden we rekening met de wensen, ambities en de bedrijfscultuur. Daarom werken we intensief samen met alle partijen. Zo helpen we iedereen snel vooruit. Jou ook?

werving en selectie contactformulier

Waar je bedrijf zich ook bevindt, Randstad is altijd in de buurt. Je bent van harte welkom op één van onze kantoren in de omgeving van Maastricht:

 • Heerlen
  Parallelweg 2
  6411ND Heerlen
  045-5606800

 • Maastricht
  Avenue Ceramique 95
  6221KV Maastricht
  043-3291700

 • Sittard
  Poststraat 2
  6135KR Sittard

 • Sittard
  Poststraat 2
  6135KR Sittard

 • Venlo
  Tegelpoort 7
  5911DM Venlo
  077-3552727