voordelen van werken met randstad:

 • variatie in ons aanbod van financieel personeel, dat breed en divers is
 • met ons landelijk netwerk zijn we goed bekend met de lokale arbeidsmarkt en haar dynamiek
 • snelheid is ons handelsmerk, mede dankzij onze uitgebreide databank
 • we nemen het gehele wervingsproces uit handen, waardoor jij meer tijd hebt voor de kern van je bedrijfsactiviteiten
 • de keuze is aan jou: ons personeel kan zowel in de vorm van uitzendkrachten als vaste medewerkers worden ingezet

hoe trekken we financieel medewerkers aan?

Op zoek naar waardevol financieel talent? In onze uitgebreide database bevinden zich meer dan anderhalf miljoen gekwalificeerde kandidaten, inclusief vele ervaren professionals in de financiële sector. Met behulp van slimme technologie en lokale marktkennis verbinden we de juiste kandidaten met jouw vacature, ongeacht waar die zich bevindt. We zorgen voor zichtbaarheid door jouw vacature te plaatsen op ons drukbezochte jobboard, dat maandelijks door 1,4 miljoen bezoekers wordt bezocht. Daarnaast kunnen we jouw vacature ook delen op andere platforms, zoals Indeed, Monsterboard en Nationale Vacaturebank. Uit de binnengekomen sollicitaties selecteren we zorgvuldig de allerbeste kandidaten die naadloos aansluiten op jouw specifieke behoeften.

hoe selecteren we het beste financiële personeel?

Op een financieel medewerker wil je kunnen vertrouwen. Vertrouwen dat ze discreet omgaan met alle informatie en vertrouwen dat ze om kunnen gaan met finance gerelateerde programma’s en talen. Financieel administratief medewerkers met deze kwaliteiten vinden wij voor je. 

Jouw selectie van kandidaten wordt gedaan door echte ervaringsdeskundigen, veel van hen zijn zelf ook afkomstig uit de financieel administratieve wereld. Daarom weten ze precies wie jij nodig hebt en hoe we dat het snelst kunnen bereiken. Binnen één werkdag nemen we contact met je op! Dan bespreken we hoe we jou het beste kunnen helpen en gaan we aan de slag met de werving. Liever zelf iets inplannen? Maak online een video- of belafspraak! Maar dat is niet het enige wat we doen. Ook wanneer de medewerker in dienst komt blijven wij betrokken. Dat is ontzorgen van a tot z!

gekwalificeerd talent voor je financiële klus

Onze financieel medewerkers hebben altijd minimaal een mbo-3 diploma. In de financieel administratieve wereld is het belangrijk dat je snel kunt schakelen, maar dat kwaliteit áltijd hoog in het vaandel staat. Ondanks dat snelheid verwacht wordt, moet je nieuwe medewerker natuurlijk ook secuur te werk gaan. Dit zijn dan ook eigenschappen waar de kandidaten altijd aan moeten voldoen.

Wij screenen alle kandidaten vooraf uitgebreid en gaan meerdere persoonlijke gesprekken met hen aan. Alleen de paar allerbeste kandidaten stellen we aan je voor. Door de uitgebreide selectieprocedure haal jij altijd financieel talent in huis. Vragen over ons financieel talent? Neem contact met ons op.

account manager, financial controler of boekhouder gezocht? We staan voor elke financiële functie klaar:

 • financieel administratief medewerker

 • medewerker debiteuren/crediteuren

 • medewerker crediteuren/account payroll

 • boekhouder

 • assistent controller

 • assistent accountant

 • salaris administrateur

Op zoek naar een oplossing of een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Dankzij ons grote netwerk hebben wij voor elke functie de juiste kandidaat. 

talent als uitzendkracht of in vaste dienst?

Of je nu op zoek bent naar een medewerker vast in dienst of flexibel als uitzendkracht, jij bepaalt. Randstad helpt je bij beide opties. Twijfel je welke optie het beste bij jouw bedrijf of vacature past? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

talent zelf aandragen via payroll?

Wil je zelf je talenten selecteren, werven en begeleiden maar de risico’s en juridische verplichtingen van het werkgeverschap uitbesteden? Lees hier hoe payrolling je hierbij kan helpen!

deze bedrijven gingen je voor

Al veel mooie bedrijven gingen je voor in een samenwerking met Randstad voor financiële functies. Denk hierbij aan bedrijven door heel Nederland als:

 

hoeveel kost het inhuren van financieel personeel via randstad?

Bij ons worden de kosten op maat gemaakt en afgestemd op de specifieke opdracht, evenals het bruto uurloon van de uitzendkracht. We hanteren een omrekenfactor om deze kosten te berekenen, gebaseerd op de mate van functieschaarste. Jij als opdrachtgever bepaalt het bruto uurloon, waarmee we samen met de omrekenfactor het uurtarief vaststellen. Dit tarief kan verschillen per individu, functie en duur van de opdracht. Het uurtarief omvat alle relevante kosten, zoals sociale lasten, vakantiegeld, -dagen en pensioen. Reiskosten, onkosten en toeslagen zijn niet in de prijs inbegrepen. We factureren uitsluitend voor daadwerkelijk gewerkte uren: het 'no cure, no pay' principe. Eventuele eerder overeengekomen prijsafspraken blijven onveranderd van kracht. Dit maakt het proces wel zo eenvoudig, nietwaar?

benieuwd naar een praktijkvoorbeeld?

Hier volgt een korte illustratie: stel het bruto uurloon bedraagt €14,50 en de omrekenfactor is 2. Dan resulteert dit in kosten van €29 per gewerkt uur (exclusief btw).

veelgestelde vragen

 • hoe werven we talent voor je financiële klus?

  Op zoek naar waardevol financieel talent? In onze uitgebreide database bevinden zich meer dan anderhalf miljoen gekwalificeerde kandidaten, inclusief vele ervaren professionals in de financiële sector. Met behulp van slimme technologie en lokale marktkennis verbinden we de juiste kandidaten met jouw vacature, ongeacht waar die zich bevindt. We zorgen voor zichtbaarheid door jouw vacature te plaatsen op ons drukbezochte jobboard, dat maandelijks door 1,4 miljoen bezoekers wordt bezocht. Daarnaast kunnen we jouw vacature ook delen op andere platforms, zoals Indeed, Monsterboard en Nationale Vacaturebank. Uit de binnengekomen sollicitaties selecteren we zorgvuldig de allerbeste kandidaten die naadloos aansluiten op jouw specifieke behoeften.

  meld je vacature aan

 • wat als ik zelf iemand in dienst wil nemen?

  Dat is zeker mogelijk! Dit kan op 2 verschillende manieren:

  directe werving & selectie

  We nemen de volledige werving en selectie voor je uit handen. Zodra we een aantal geschikte talenten hebben gevonden stellen we die aan je voor. Jij kiest vervolgens zelf je ideale match. Match gevonden? Dan start de medewerker direct bij jouw organisatie in loondienst. Hiervoor vragen we een overname fee. Directe werving & selectie betekent voor jou:

  • geen zorgen bij het zoeken en selecteren van kandidaten; 
  • een kwalitatieve match voor een aantrekkelijk tarief;
  • no cure, no pay

  uitgestelde werving & selectie

  Dit houdt in dat de werknemer start op uitzend- of detacheringsbasis via ons bij jouw organisatie. Vervolgens kun je hem of haar wanneer je maar wilt overnemen, tegen betaling van een overname fee. Deze vorm van dienstverlening betekent voor jou:

  • de mogelijkheid om te zien of de medewerker binnen je organisatie past;
  • een proeftijd zonder risico’s;
  • je kiest zelf wanneer je de werknemer in dienst neemt.

  Wil je gebruik maken van Werving & Selectie? Meld je vacature hier aan

  Benieuwd naar de kosten van W&S? Lees meer. 

 • wat kost het inhuren van een financieel personeel via randstad?

  De uiteindelijke kosten die je betaalt zijn altijd maatwerk. We kunnen de kosten pas vaststellen, als we we de opdracht details van de uitzendkracht kennen en weten wat het bruto uurloon van de uitzendkracht is. 

  De kosten die je betaalt drukken we uit in een omrekenfactor. De hoogte van de omrekenfactor wordt door ons bepaald op basis van de schaarste van het gevraagde functieprofiel. Als inhurende partij, ben jij degene die bepaalt wat de uitzendkracht bruto per uur verdient. Op basis van de omrekenfactor en het bruto uurloon van de uitzendkracht wordt een uurtarief voor de uitzendkracht berekend. De kosten kunnen daarom verschillen per uitzendkracht, per functie en duur van de opdracht.

  Verder zit alles (behalve de BTW, eventuele reiskosten, onkostenvergoedingen en toeslagen) bij de prijs inbegrepen. Denk hierbij aan de sociale lasten, vakantiegeld en -dagen en het pensioen van de werknemer. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de werknemer. Dus no cure, no pay. 

  Heb je al eerder met ons samengewerkt? Dan nemen we de prijsafspraken daarvan gewoon over. Wel zo fijn, toch?

  hoe bereken je de kosten van een uitzendkracht?

  Een rekensom: bruto uurloon x omrekenfactor = kosten per uur exclusief btw.

  Voorbeeld berekening:
  Een financieel medewerker krijgt een bruto uurloon: € 14,50
  De omrekenfactor is: 2
  Kosten die je betaalt voor de uitzendkracht is €14,50 x 2 = € 29 per gewerkt uur, exclusief btw.

   

  lees hier meer over de kosten van een uitzendkracht

 • wat is het salaris van een financieel medewerker?

  Via onze salarischecker kunnen we het gemiddelde salaris berekenen van honderden functies. Ook die van een financieel medewerker. 

  Het gemiddelde bruto uurloon van een financieel medewerker is € 2627,- per maand op basis van een 40 urige werkweek. 

  Het gemiddelde bedrag is geschat op basis van 442 Randstad banen. Leeftijd, locatie, vakantiegeld of eventuele bonussen zijn hierin niet meegenomen.

  Let op! Het bedrag is een indicatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het bedrag.

 • ik heb een vacature. Hoe kan ik die direct aanmelden?

  Een passend advies. Dit is hoe het werkt: 

  stap 1. gratis je vacature aanmelden

  Het begint allemaal bij het aanmelden van je vacature. Deze aanmelding is helemaal gratis: je betaalt pas zodra je nieuwe medewerker aan de slag gaat. Wil je de medewerker zelf in dienst nemen? Geen probleem. We bespreken de tarieven later aan de telefoon.

  stap 2. we nemen contact met je op

  Binnen één werkdag bellen we je op om samen met jou de aanmelding door te nemen. Wat zijn jouw wensen en heb je vragen? We bespreken dit met elkaar en komen met een passend advies. Tijdens dit gesprek gaan we ook dieper in op het proces, bespreken we de tijdsindicatie van de vervolgstappen, en stellen we een offerte voor je op. In het gesprek kijken we samen naar jouw behoefte.

  stap 3. we selecteren de beste kandidaten voor je

  Na ons kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met het vinden van de beste kandidaten. Met behulp van slimme algoritmes zoekt onze lokale vestiging/adviseur in onze database van 1,5 miljoen gekwalificeerde kandidaten naar de juiste talenten. Bovendien heeft Randstad een breed netwerk van vestigingen door het hele land, wat betekent dat we gespecialiseerd personeel in alle vakgebieden kunnen bieden, zowel vast als tijdelijk. We hebben persoonlijk contact gehad met al deze talenten, zodat we jou het beste van het beste kunnen aanbieden. Zodra we de perfecte matches hebben gevonden stellen we de talenten direct aan je voor. 

  stap 4. kies jouw ideale match

  Nu is de keuze aan jou: welke kandidaten selecteer je? Nodig deze kandidaat uit voor een gesprek of neem ‘m meteen aan! 

  stap 5. starten maar!

  Heb je de juiste werknemer voor jouw vacature gevonden? Mooi, dan maken we het officieel! Je vult de definitieve gegevens in en wij regelen de rest. Zo kan de werknemer beginnen en is je vacature vervuld!

  meld je vacature aan

 • ik wil graag persoonlijk advies. Hoe kan ik contact opnemen?

snel ontdekken hoe we je kunnen helpen?

Heb je interesse in een gesprek over jouw uitdagingen? Of wil je meer inzicht in onze diensten en aanpak? Geen probleem! Je kunt gemakkelijk een digitale afspraak inplannen met een van onze adviseurs. Ook kun je contact opnemen via het formulier hieronder. Binnen één werkdag nemen we contact met je op om samen naar een geschikte oplossing te kijken.

vul het contactformulier in

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Randstad gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.