Je bent op zoek naar een of meerdere nieuwe medewerker(s) en je wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Je typt bijvoorbeeld 'personeel gezocht' in een zoekmachine, of vraagt rond in je omgeving. Nu je op deze pagina terecht bent gekomen willen we je zo goed mogelijk helpen bij het zoeken naar een nieuwe werknemer. Samen komen we er wel uit! 

personeel zoeken via een uitzendbureau

Wil je de werving en selectie van een nieuwe werknemer uit handen geven en je volledig laten ontzorgen? Of misschien heb je lang naar een nieuwe medewerker gezocht en duurt het langer dan gedacht om het juiste persoon te vinden? Dan is een uitzendbureau een goede optie. We helpen je graag verder. Je kan bijvoorbeeld bij ons terecht voor: 

eerst meer informatie over personeel aannemen 

Wil je eerst meer weten over bijvoorbeeld wet- en regelgeving rondom het zoeken, vinden en aannemen van personeel? Hier vind je alle informatie over juridische zaken. Of ben je op zoek naar actuele HR-trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? In ons kenniscentrum houden we je op de hoogte van alles wat je moet weten op dit gebied. 

samen kijken we naar de beste keuze voor jouw situatie

Als je al eerder personeel hebt gezocht, dan weet je dat het fijn is om goed, betrouwbaar advies te krijgen over de verschillende mogelijkheden. Als je een nieuwe medewerker niet zelf in dienst neemt dan kan je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende opties, zoals uitzenden of detacheren. Zoek je personeel in een schaarse markt, of een werknemer met speciale vaardigheden? Dan is werving en selectie ook een logische optie; wij werven de medewerker voor je en adviseren je bij de selectie. Vervolgens komt de werknemer gewoon bij jou in vaste dienst, dus niet op uitzendbasis. Weet je nog niet wat het beste bij jouw situatie past? Maak gerust een afspraak voor persoonlijk advies van een van onze intercedenten.