Iedereen weet het: het zoeken van nieuw personeel is een behoorlijk klus. Vacatureteksten schrijven, sollicitaties bekijken, gesprekken voeren en alle administratie bijhouden is tijdrovend. Daarom nemen wij dit graag voor je uit handen!

hoe kunnen we je helpen?

Vertel ons wat je nodig hebt en we helpen je op maat. Voor alle situaties is er een passende HR-oplossing. Ben je op zoek naar tijdelijk personeel? Dan zijn Uitzenden en Detacheren ideaal. Heb je alleen hulp nodig bij de werving? Dan is Werving & Selectie de juiste keuze. Bekijk hieronder onze diensten.  

waarom personeel zoeken via ons? 

Onze kennis van de arbeidsmarkt, het inzicht in talent en de meest up-to-date HR kennis zorgen ervoor dat we snel in staat zijn de perfecte match te vinden. We weten precies wat we in huis hebben en hebben binnen no-time de juiste oplossing voor je probleem gevonden. Daarbij houden we altijd rekening met jouw wensen, ambities en bedrijfscultuur. Zo vullen we samen wekelijks wel honderden vacatures in.

personeel aannemen: alles dat je moet weten

Wil je eerst meer weten over bijvoorbeeld wet- en regelgeving rondom het zoeken, vinden en aannemen van personeel? Hier vind je alle informatie over juridische zaken. Of ben je op zoek naar actuele HR-trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? In ons kenniscentrum houden we je op de hoogte van alles wat je moet weten op dit gebied. 

al te lang naar personeel gezocht? schakel ons direct in!