waarom bedrijven voor ons kiezen:

 • lokale aanwezigheid: we zijn verspreid over heel Nederland en hebben een diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt
 • branchespecialisten: onze intercedenten zijn experts in jouw specifieke branche, waardoor we een dieper inzicht hebben in de behoeften van jouw bedrijf
 • kennisleiders: als het grootste kenniscentrum op het gebied van de arbeidsmarkt bieden we actuele en waardevolle inzichten
 • innovatieve HR-oplossingen: we maken gebruik van slimme HR-innovaties om processen te stroomlijnen en efficiëntie te bevorderen
 • uitgebreide talentenpool: met meer dan 1,5 miljoen talenten in onze database en 1,4 miljoen maandelijkse bezoekers op ons jobboard, hebben we de middelen om snel de juiste match te vinden.

maak je geen zorgen meer over...

 • het schrijven van vacatureteksten
 • het beoordelen van sollicitaties
 • het voeren van gesprekken
 • het bijhouden van administratie

waarom zou je personeel zoeken via ons?

Onze diepgaande kennis van de arbeidsmarkt, ons inzicht in talent en de nieuwste HR-kennis stellen ons in staat om snel en efficiënt de perfecte match voor je te vinden. We begrijpen precies wat je nodig hebt en kunnen in no-time de juiste oplossing voor je vinden. Bovendien houden we altijd rekening met jouw wensen, ambities en bedrijfscultuur. Samen vullen we wekelijks talloze vacatures in..

op zoek naar personeel? zo gaan wij aan de slag

 1. Meld hier gratis en vrijblijvend je vacature aan. Je krijgt na het invullen meteen een prijsindicatie te zien. 
 2. We nemen binnen één werkdag contact met je op om jouw werving vraagstuk en wensen door te nemen.
 3. We selecteren de beste kandidaten voor je en jij kiest jouw ideale match.
 4. Is de ideale match gevonden? Dan maken we het officieel. We regelen de administratie en de kandidaat gaat bij je aan de slag. 

Goed om te weten: je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de kandidaat of een werving en selectie fee als je iemand zelf in dienst wil nemen. Hebben we geen kandidaat voor je kunnen vinden, dan betaal je niks. No cure, no pay!

zo werven wij personeel voor jouw bedrijf

We hebben een database vol met gekwalificeerde kandidaten; 1,5 miljoen kandidaten om precies te zijn. Onze adviseurs matchen deze kandidaten aan je vacature met de hulp van slimme technologie en expertise van lokale collega’s. De kandidaten worden gekoppeld op basis van een aantal criteria. Denk hierbij aan beschikbaarheid, voorkeuren, capaciteiten, hard skills en soft skills. Zo combineren we online met offline om jou zo snel mogelijk te helpen.

bereik door het online plaatsen van onze vacatures

We publiceren vacatures ook op ons eigen jobboard. Met maandelijks 1,4 miljoen bezoekers is onze website één van de best bezochte online jobboards van Nederland. Automatisch worden onze vacatures ook doorgeplaatst naar relevante externe jobboards als bijvoorbeeld Indeed, Monsterboard of Nationale Vacaturebank.

voordelen op een rij: 

 • het grootste aanbod van de beste talenten

 • groot bereik op verschillende jobboards tegelijk

 • geen match? Dan betaal je niks!

veelgestelde vragen personeel gevraagd

 • is het aanmelden van een vacature gratis?

  Jazeker! Bij ons geldt: no cure, no pay. Je begint pas met betalen als de nieuwe werknemer ook echt gewerkt heeft. Vinden we geen geschikte kandidaat? Dan betaal je niks.

  meld je vacature aan

 • wat kost personeel via randstad?

  Daar kan je zelf makkelijk achter komen. Zodra je gratis en vrijblijvend je vacature hebt aangemeld, krijg je van ons een prijsindicatie van het uurtarief te zien!

  Deze prijsindicatie baseren we op de functie, het uurloon dat je invult en de regio die je selecteert. De uiteindelijke prijs kan hoger of lager uitvallen. Hoezo? Vanwege het definitieve uurloon van de werknemer dat je afstemt bij aanname.  

  Verder zit alles (behalve de BTW, eventuele reiskosten, onkostenvergoedingen en toeslagen) bij de prijs inbegrepen. Denk hierbij aan de sociale lasten, vakantiegeld en -dagen en het pensioen van de werknemer. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de werknemer. Dus no cure, no pay. 

  Heb je al eerder met ons samengewerkt? Dan nemen we de prijsafspraken daarvan gewoon over. Wel zo fijn, toch?

  lees hier meer over de kosten per dienst 

 • kan ik alle profielen aanmelden?
 • in welke regio's zijn jullie actief?

  Randstad is thuis in elke regio. Voor bedrijven die Europa als regio zien, maar ook voor bedrijven voor wie Twente of het Westland als hun thuis voelt. De mensen van Randstad zijn altijd van hier. Met kennis van de regionale markt, hoe groot die ook is. Dat maakt het fijn samenwerken. Je spreekt dezelfde taal, hetzelfde dialect. Je snapt elkaars cultuur en daardoor begrijp je elkaar beter.

  Ben je op zoek naar een contactpersoon bij jou in de buurt? Bekijk hier het overzicht met al onze vestigingen. Wil je liever contact met het hoofdkantoor? Hier helpen we je verder.

 • wat kan ik na mijn aanmelding verwachten?

  Een oplossing op maat. Dit is hoe het werkt: 

  stap 1. gratis je vacature aanmelden

  Zodra je de vacature online bij ons aanmeldt, krijg je meteen een prijsindicatie. De prijsindicatie geeft je een beeld van de kosten zodra een medewerker start op uitzend- of detacheringsbasis via ons bij jouw organisatie. Deze aanmelding is helemaal gratis: je betaalt pas zodra je nieuwe medewerker aan de slag gaat. Wil je de medewerker zelf in dienst nemen? Geen probleem. We bespreken de tarieven later aan de telefoon.

  stap 2. we nemen contact met je op

  Binnen één werkdag bellen we je op om samen met jou de aanmelding door te nemen. Wat zijn jouw wensen en heb je vragen? We bespreken dit met elkaar en komen met een passend advies. Tijdens dit gesprek gaan we ook dieper in op het proces en bespreken we de tijdsindicatie van de vervolgstappen. Hierin kijken we samen naar jouw behoefte.

  stap 3. we selecteren de beste kandidaten voor je

  Na ons kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met het vinden van de beste kandidaten. Met behulp van slimme algoritmes zoekt onze lokale vestiging/adviseur in onze database van 1,5 miljoen gekwalificeerde kandidaten naar de juiste talenten. Bovendien heeft Randstad een breed netwerk van vestigingen door het hele land, wat betekent dat we gespecialiseerd personeel in alle vakgebieden kunnen bieden, zowel vast als tijdelijk. We hebben persoonlijk contact gehad met al deze talenten, zodat we jou het beste van het beste kunnen aanbieden. Zodra we de perfecte matches hebben gevonden stellen we de talenten direct aan je voor. 

  stap 4. kies jouw ideale match

  Nu is de keuze aan jou: welke kandidaten selecteer je? Nodig deze kandidaat uit voor een gesprek of neem ‘m meteen aan! 

  stap 5. starten maar!

  Heb je de juiste werknemer voor jouw vacature gevonden? Mooi, dan maken we het officieel! Je vult de definitieve gegevens in en wij regelen de rest. Zo kan de werknemer beginnen en is je vacature vervuld!

  meld je vacature aan

 • hoe snel kan gevonden personeel bij je aan de slag?

  We nemen binnen één werkdag contact met je op om jouw werving vraagstuk en wensen door te nemen. Na ons kennismakingsgesprek gaan we direct op zoek naar de juiste match. Hierna heb je zelf de touwtjes in handen. Je bepaalt welke kandidaten je wilt spreken en wanneer. Heb je een leuk gesprek gehad? Dan kun je de kandidaat de volgende dag al aannemen. Het kan dus snel gaan! 

  Op de achtergrond houden we een oogje voor je in het zeil. We zorgen ervoor dat de kandidaat snel met jou schakelt zodat je direct verder kunt met je selectie. Klinkt goed, toch?

 • kan ik eerst kennismaken voordat ik een vacature aanmeld?

op zoek naar personeel om zelf in dienst te nemen?

Dat is mogelijk! Dit kan via werving & selectie. We zoeken in dit geval personeel die direct bij jouw organisatie in loondienst gaan. Je betaalt ons een fee voor het werven en selecteren van een medewerker die jij daadwerlijk aanneemt. Ook hier geldt no cure, no pay. Wil je gebruik maken van werving & selectie? Meld je vacature hier aan.

talent zelf aandragen via payroll?

Wil je zelf je talenten selecteren, werven en begeleiden maar de risico’s en juridische verplichtingen van het werkgeverschap uitbesteden? Lees hier hoe payrolling je hierbij kan helpen! 

op zoek naar personeel bij jou in de buurt?

Onze adviseurs zijn overal in het land gevestigd, zo kunnen wij je lokaal goed van dienst zijn. Bekijk hier alle vestigingen.

al te lang naar personeel gezocht? schakel ons direct in!