dit zijn de redenen waarom bedrijven graag met ons samenwerken:

 • we zijn trots op ons uitgebreide aanbod aan productie personeel, waardoor we een brede keuze kunnen bieden

 • ons nationale netwerk stelt ons in staat om de lokale arbeidsmarkt goed te begrijpen en aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf

 • dankzij onze omvangrijke database kunnen we snel schakelen en geschikte kandidaten vinden die bij jouw eisen passen

 • we begrijpen hoe belangrijk jouw kernactiviteiten zijn. Daarom zorgen we voor een volledige ontzorging van het wervingsproces, zodat je meer tijd kunt besteden aan wat echt telt

 • we bieden flexibele oplossingen, of je nu behoefte hebt aan uitzendkrachten of vaste medewerkers. We passen ons aan jouw wensen aan

het beste productiepersoneel met randstad

Valt er bij jou regelmatig onverwacht een productiemedewerker uit? Of wil je flexibel of vast je productieteam uitbreiden? Wij vinden snel jouw productiemedewerkers. Met onze werving en selectie zorgen we ervoor dat er een nieuwe medewerker is die het productiewerk kan oppakken! Aan de hand van persoonlijke gesprekken, weten we zeker dat jij gemotiveerd talent op de werkvloer hebt waar je op kan rekenen.

hoe werven het productie personeel?

Hoe sporen we het beste talent op voor jouw uitdaging? Nou, we hebben een enorme database aan gekwalificeerde kandidaten: 1,5 miljoen talenten om precies te zijn. En raad eens? Productie professionals zijn in deze database ruimschoots vertegenwoordigd. We brengen deze kandidaten in lijn met jouw vacature dankzij onze slimme technologie en onze expertise in de lokale markt. Dus, of je nu iemand zoekt in het bruisende hart van de Randstad of in het noordelijke Groningen, we zijn er helemaal voor je.

En dat is nog niet alles - terwijl we druk bezig zijn met het vinden van jouw perfecte match, zorgen we er ook voor dat je vacature ook goed zichtbaar is op ons eigen jobboard. Hier komen elke maand maar liefst 1,4 miljoen bezoekers langs, wat het tot een van de meest bezochte jobboards van Nederland maakt. Maar we gaan nog verder. We zetten je vacature ook uit naar externe jobboards, zoals de bekende namen: Indeed, Monsterboard en Nationale Vacaturebank. Zo bereiken we een nog breder publiek en kunnen we nog meer kandidaten voor je bereiken.

We halen de het beste uit alle sollicitaties die binnen komen en selecteren de kandidaten die naadloos passen bij wat jij zoekt.

hoe selecteren we betrouwbaar talent?

Productiemedewerkers waar jij op kunt vertrouwen: daar selecteren we op. Al onze kandidaten worden uitgebreid gescreend, zo weet jij precies wat je aan ze hebt. We weten dat niet elke productiefunctie om een opleiding vraagt, daarom besteden wij extra aandacht aan het selectieproces, zodat we precies weten waar iemand zijn krachten liggen. 

Hoe? We leggen de focus op:

 • relevante ervaring 

 • opleidingen

 • en de persoonlijkheid

Veiligheid staat bij ons op de eerste plek. Al de productietalenten worden daarom door ons voorzien van een veiligheidstraining. Ook wanneer het talent bij je werkt, blijven we ontzorgen. Talenten worden door ons gecoacht en opgeleid. Zo heb jij altijd de beste productiemedewerker. 

Allemaal in orde en tevreden? Geweldig! Laten we de komende weken in contact blijven. We schuiven zo nu en dan even aan om te checken of alles nog steeds vlot verloopt aan beide kanten. Plus, we staan klaar om je nieuwe teamlid te ondersteunen bij hun groei en prestaties.

inpakker, operator of productiemedewerker gezocht? Voor elke functie in de productie staan we klaar:

 • productiemedewerker

 • inpakker

 • line-operator

 • opgooier

Staat jouw productie functie er niet tussen? Heb je een andere vraag? Neem contact op. Wij gaan elke uitdaging aan! 

talent als uitzendkracht of in vaste dienst?

Of je nu op zoek bent naar een medewerker vast in dienst of flexibel als uitzendkracht, jij bepaalt. Randstad helpt je bij beide opties. Twijfel je welke optie het beste bij jouw bedrijf of vacature past? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

talent zelf aandragen via payroll?

Wil je zelf je talenten selecteren, werven en begeleiden maar de risico’s en juridische verplichtingen van het werkgeverschap uitbesteden? Lees hier hoe payrolling je hierbij kan helpen!

deze bedrijven gingen je voor

Wij hebben een pool van 5000 productiemedewerkers werkzaam bij bedrijven door het hele land. Elke dag staan we klaar voor talloze bedrijven, of ze nu groot of klein zijn, verspreid over heel Nederland. Ons doel? Het allerbeste productie personeel voor hen vinden! Bedrijven die je voor gingen:

nieuwsgierig naar de kosten voor productiemedewerkers via randstad?

Natuurlijk, we begrijpen dat kosten maatwerk zijn. Pas wanneer we alle details van de opdracht en het bruto uurloon van de uitzendkracht kennen, kunnen we een definitieve prijs opstellen.

Onze prijzen worden uitgedrukt in een omrekenfactor, die we vaststellen op basis van de mate van schaarste van het gewenste functieprofiel. Als de inlenende partij, heb jij de controle over het bruto uurloon van de uitzendkracht. Met de omrekenfactor en het bruto uurloon berekenen we vervolgens een uurtarief voor de uitzendkracht. Hierdoor kunnen de kosten variëren op basis van de uitzendkracht, de functie en de duur van de opdracht.

Het goede nieuws is dat alles is inbegrepen in de prijs (behalve BTW, eventuele reiskosten, onkostenvergoedingen en toeslagen). Denk aan sociale lasten, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen van de werknemer. Je betaalt enkel voor de uren dat de werknemer daadwerkelijk heeft gewerkt. Het is echt no cure, no pay.

Heb je eerder met ons gewerkt? Dan nemen we gewoon de prijsafspraken van toen over. Dat is wel zo handig, toch?

en dan, hoe reken je nu precies de kosten van een uitzendkracht uit?

Hier is een eenvoudige formule: bruto uurloon vermenigvuldigd met de omrekenfactor is gelijk aan de kosten per uur, exclusief btw.

Even een voorbeeldje om het te verduidelijken: Stel, een productie medewerker heeft een bruto uurloon van €13,50 en de omrekenfactor is 2,5. Dan kom je op kosten van €13,50 x 2,5 = €33,75 per gewerkt uur, nog zonder btw.

Wil je meer weten over onze tarieven? We hebben alle details hier voor je verzameld, dus lees vooral verder!

veelgestelde vragen

 • hoe werven we talent voor je productie aanvraag?

  We hebben een database vol met gekwalificeerde kandidaten; 1,5 miljoen kandidaten om precies te zijn. Onze adviseurs matchen deze kandidaten aan je vacature met de hulp van slimme technologie en expertise van lokale collega’s. 

  De kandidaten worden gekoppeld op basis van een aantal criteria. Denk hierbij aan beschikbaarheid, voorkeuren, capaciteiten, hard skills en soft skills. Zo combineren we online met offline om jou zo snel mogelijk te helpen.

  Ondertussen plaatsen we je vacature ook door op ons eigen jobboard. Met 1,4 miljoen bezoekers per maand is dat één van de meest bezochte jobboards van Nederland. Om je vacature zo breed mogelijk uit te zetten kan het zijn dat we je vacature ook nog doorplaatsen naar externe jobboards, zoals Indeed, Monsterboard of Nationale Vacaturebank. Uit de sollicitaties selecteren we de beste kandidaten die passen bij je vacature. 

  meld je vacature aan

 • wat als ik zelf iemand in dienst wil nemen?

  Dat is zeker mogelijk! Dit kan op 2 verschillende manieren:

  directe werving & selectie

  We nemen de volledige werving en selectie voor je uit handen. Zodra we een aantal geschikte talenten hebben gevonden stellen we die aan je voor. Jij kiest vervolgens zelf je ideale match. Match gevonden? Dan start de medewerker direct bij jouw organisatie in loondienst. Hiervoor vragen we een overname fee. Directe werving & selectie betekent voor jou:

  • geen zorgen bij het zoeken en selecteren van kandidaten; 
  • een kwalitatieve match voor een aantrekkelijk tarief;
  • no cure, no pay

  uitgestelde werving & selectie

  Dit houdt in dat de werknemer start op uitzend- of detacheringsbasis via ons bij jouw organisatie. Vervolgens kun je hem of haar wanneer je maar wilt overnemen, tegen betaling van een overname fee. Deze vorm van dienstverlening betekent voor jou:

  • de mogelijkheid om te zien of de medewerker binnen je organisatie past;
  • een proeftijd zonder risico’s;
  • je kiest zelf wanneer je de werknemer in dienst neemt.

  Wil je gebruik maken van Werving & Selectie? Meld je vacature hier aan

  Benieuwd naar de kosten van W&S? Lees meer. 

 • wat kost het inhuren van een productie personeel via randstad?

  nieuwsgierig naar de kosten voor productiemedewerkers via randstad?

  Natuurlijk, we begrijpen dat kosten maatwerk zijn. Pas wanneer we alle details van de opdracht en het bruto uurloon van de uitzendkracht kennen, kunnen we een definitieve prijs opstellen.

  Onze prijzen worden uitgedrukt in een omrekenfactor, die we vaststellen op basis van de mate van schaarste van het gewenste functieprofiel. Als de inlenende partij, heb jij de controle over het bruto uurloon van de uitzendkracht. Met de omrekenfactor en het bruto uurloon berekenen we vervolgens een uurtarief voor de uitzendkracht. Hierdoor kunnen de kosten variëren op basis van de uitzendkracht, de functie en de duur van de opdracht.

  Het goede nieuws is dat alles is inbegrepen in de prijs (behalve BTW, eventuele reiskosten, onkostenvergoedingen en toeslagen). Denk aan sociale lasten, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen van de werknemer. Je betaalt enkel voor de uren dat de werknemer daadwerkelijk heeft gewerkt. Het is echt no cure, no pay.

  Heb je eerder met ons gewerkt? Dan nemen we gewoon de prijsafspraken van toen over. Dat is wel zo handig, toch?

  en dan, hoe reken je nu precies de kosten van een uitzendkracht uit?

  Hier is een eenvoudige formule: bruto uurloon vermenigvuldigd met de omrekenfactor is gelijk aan de kosten per uur, exclusief btw.

  Even een voorbeeldje om het te verduidelijken: Stel, een productie medewerker heeft een bruto uurloon van €13,50 en de omrekenfactor is 2,5. Dan kom je op kosten van €13,50 x 2,5 = €33,75 per gewerkt uur, nog zonder btw.

  Wil je meer weten over onze tarieven? We hebben alle details hier voor je verzameld, dus lees vooral verder!

   

  lees hier meer over de kosten van een uitzendkracht

 • wat is het salaris van een productie medewerker?

  Via onze salarischecker kunnen we het gemiddelde salaris berekenen van honderden functies. Ook van productie personeel.

  Het gemiddelde brutosalaris van bijvoorbeeld een productiemedewerker, op basis van een 40 urige werkweek, is € 2.033,- per maand. 

  Het gemiddelde bedrag is geschat op basis van 11531 Randstad banen. Leeftijd, locatie, vakantiegeld of eventuele bonussen zijn hierin niet meegenomen.

  Let op! Het bedrag is een indicatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het bedrag.

 • ik heb een vacature. Hoe kan ik die direct aanmelden?

  Een passend advies. Dit is hoe het werkt: 

  stap 1. gratis je vacature aanmelden

  Het begint allemaal bij het aanmelden van je vacature. Deze aanmelding is helemaal gratis: je betaalt pas zodra je nieuwe medewerker aan de slag gaat. Wil je de medewerker zelf in dienst nemen? Geen probleem. We bespreken de tarieven later aan de telefoon.

  stap 2. we nemen contact met je op

  Binnen één werkdag bellen we je op om samen met jou de aanmelding door te nemen. Wat zijn jouw wensen en heb je vragen? We bespreken dit met elkaar en komen met een passend advies. Tijdens dit gesprek gaan we ook dieper in op het proces, bespreken we de tijdsindicatie van de vervolgstappen, en stellen we een offerte voor je op. In het gesprek kijken we samen naar jouw behoefte.

  stap 3. we selecteren de beste kandidaten voor je

  Na ons kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met het vinden van de beste kandidaten. Met behulp van slimme algoritmes zoekt onze lokale vestiging/adviseur in onze database van 1,5 miljoen gekwalificeerde kandidaten naar de juiste talenten. Bovendien heeft Randstad een breed netwerk van vestigingen door het hele land, wat betekent dat we gespecialiseerd personeel in alle vakgebieden kunnen bieden, zowel vast als tijdelijk. We hebben persoonlijk contact gehad met al deze talenten, zodat we jou het beste van het beste kunnen aanbieden. Zodra we de perfecte matches hebben gevonden stellen we de talenten direct aan je voor. 

  stap 4. kies jouw ideale match

  Nu is de keuze aan jou: welke kandidaten selecteer je? Nodig deze kandidaat uit voor een gesprek of neem ‘m meteen aan! 

  stap 5. starten maar!

  Heb je de juiste werknemer voor jouw vacature gevonden? Mooi, dan maken we het officieel! Je vult de definitieve gegevens in en wij regelen de rest. Zo kan de werknemer beginnen en is je vacature vervuld!

  meld je vacature aan

 • ik wil graag persoonlijk advies. Hoe kan ik contact opnemen?

Zin om snel te ontdekken hoe we je van dienst kunnen zijn? Wil je praten over een uitdaging die je hebt? Of ben je gewoon benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben en hoe we te werk gaan? Geen probleem, want dat kan allemaal! Boek simpelweg een gesprek in met een van onze adviseurs via ons digitale afsprakensysteem. Of als je dat prettiger vindt, neem gerust contact met ons op via het formulier hieronder. Je kunt erop rekenen dat we binnen één werkdag bij je terugkomen. Samen kijken we naar de perfecte oplossing voor jou.

vul het contactformulier in

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Randstad gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement.