Hoger opgeleide professionals vinden een goede cultuurmatch belangrijk, blijkt uit onderzoek. Ze willen werken bij een bedrijf waar ze zich thuis voelen, zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen ontwikkelen.

op deze pagina

bied opleidingsmogelijkheden
vergroot uw aantrekkingskracht
Randstad: ook voor hoger opgeleid personeel

De persoonlijkheid van de (hoger opgeleide) professional van nu is te omschrijven als carrière- en resultaatgericht, zakelijk en leergierig. Zij stellen dan ook specifieke eisen aan hun werkgever. Salaris en werksfeer zijn voor hoger opgeleide professionals de belangrijkste motiverende factoren. Inhoud en uitdaging in het werk, carrièreperspectief en opleidingsmogelijkheden spelen ook een bovengemiddeld grote rol bij arbeidsmotivatie.

bied opleidingsmogelijkheden

Jonge, hoger opgeleide professionals hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Hiermee onderscheiden zij zich van andere doelgroepen op de arbeidsmarkt. Van de hoger opgeleide professionals heeft 80% in het afgelopen jaar moeite gedaan om zijn kennis en competenties uit te breiden. Dit is meer dan iedere andere groep binnen de Nederlandse beroepsbevolking.
meer over het bieden van opleidingsmogelijkheden
opleiding en ontwikkeling in de Werkpocket

vergroot uw aantrekkingskracht

Uw medewerkers kunnen het succes van het bedrijf beïnvloeden. Daarom is het vooral in moeilijke tijden belangrijk om de juiste mensen aan te trekken. Bent u een aantrekkelijke werkgever waar hoger opgeleide werknemers hun ambities kunnen waarmaken?
hoe word ik een aantrekkelijke werkgever 
hoe trek ik jong talent aan

randstad: ook voor hoger opgeleid personeel

Randstad werft, selecteert en contracteert hoger opgeleide professionals met specifieke ervaring en kennis binnen hun vakgebied. Of het nu gaat om interim opdrachten of de werving en selectie voor vaste vacatures, onze gespecialiseerde consultants werven en selecteren hoger opgeleide kandidaten die passen bij uw bedrijf en de functie. Hierbij kijken we verder dan het cv, we testen ook uitgebreid op competenties en een match in cultuuraspecten. Zo bent u verzekerd van de beste professional op de juiste plek.