De wereld verandert snel en continu. Om als ondernemer toch ‘in control’ te blijven, is kennis over wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht onmisbaar. Randstad zet de belangrijkste wet- en regelgeving voor u op een rij.

algemene verordening gegevensbescherming (avg)

Als werkgever verwerkt u gegevens van uw personeel. U moet daarom voldoen aan de privacywetgeving. Wat wel en niet mag met (het verwerken van) persoonsgegevens, is geregeld in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

arbeidsomstandigheden en minimum(jeugd)lonen

Sinds 1 juli 2017 bent u verplicht te werken met het nieuwe basiscontract arbozorg. Ook zijn de minimum(jeugd)lonen per die datum aangepast.

alle wet- en regelgeving voor werkgevers in de online werkpocket

De online Werkpocket van Randstad is dé gratis gids waarin u alle informatie vindt voor ondernemers met personeel. Of u nu op zoek bent naar wet- en regelgeving over vakantie, verlofwerktijden of gelijke behandeling informatie zoekt over pensioenen, of wilt weten hoe het ook alweer zit met loon - en inkomstenbelasting: de Werkpocket biedt antwoord op deze en vele andere vragen, via een handige zoekfunctie.

meer wet- en regelgeving in de werkpocket