Als marktleider in de transport weet Randstad als geen ander dat de juiste opleiding bepalend is voor jouw loopbaan. De afgelopen twee jaar heeft Randstad Vakschool met de opleidingen tot vrachtwagenchauffeur en buschauffeur al ruim 1000 mensen bij een goede start van hun carrière geholpen. Zet nu ook je eerste stap in een sector met toekomstperspectief.

opleidingen in de transport

 • opleiding tot vrachtwagenchauffeur

  Wil jij vrachtwagenchauffeur worden? Randstad Transport biedt je de complete opleiding tot vrachtwagenchauffeur C/CE met baangarantie. Na het behalen van je rijbewijs C en CE krijg je van ons een vast contract van minimaal 1 jaar voor 32 tot 40 uur per week. Je gaat als vrachtwagenchauffeur aan de slag bij een van onze vele opdrachtgevers. We bieden je dus niet alleen een goede opleiding, maar ook de mogelijkheid waardevolle ervaring op te doen en je te ontwikkelen als chauffeur.

  Bekijk hoe een baan als vrachtwagenchauffeur eruit ziet en waar je kunt gaan werken. 

  update coronavirus:

  Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus heeft het CBR besloten alle examens tot 28 april te cancelen. Dit heeft als gevolg dat wij op dit moment de opleiding tot vrachtwagenchauffeur hebben gesloten tot nader bericht.

 • opleiding tot buschauffeur

  Wil jij buschauffeur worden? Randstad Transport biedt je de complete opleiding tot buschauffeur. Na het behalen van je rijbewijs D krijg je direct een fulltime of parttime contract. Je gaat als buschauffeur aan de slag bij een van onze vele opdrachtgevers in het stads- en streekvervoer. Daarmee bieden we je dus niet alleen een goede opleiding maar ook de mogelijkheid waardevolle ervaring op te doen en je te ontwikkelen als buschauffeur.

  Een carrière als buschauffeur? Meld je nu aan voor de opleiding.

  Bekijk hoe een baan als buschauffeur eruit ziet en waar je kunt gaan werken. 

 • bbl opleiding tot buschauffeur

  Wil jij je MBO diploma halen én buschauffeur worden? Meld je dan direct aan voor de informatiebijeenkomst van Randstad Transport en Keolis. Wij bieden jou dé kans om binnen 1 jaar een diploma te halen en willen je hier alles over vertellen!

  Een opleiding en een carrière als buschauffeur? Meld je nu aan voor de opleiding.

  Bekijk hoe een baan als buschauffeur eruit ziet en waar je kunt gaan werken. 

directeur randstad inhouse services sinds kort ook vrachtwagenchauffeur

Ik ben opgegroeid met een vader die vrachtwagenchauffeur is en ik heb mezelf als kleine jongen beloofd dat ik ooit ook mijn groot rijbewijs zou gaan halen. Na jaren van wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik begonnen aan de opleiding voor het CE-rijbewijs. Inmiddels heb ik mijn papiertje op zak en daar ben ik trots op. Door deze mooie, pittige ervaring realiseer ik mij dat doorzettingsvermogen, geduld en passie belangrijke factoren zijn om chauffeur te worden. Het is een prachtig en mooi gevoel om met een vrachtwagen te rijden en het is mijn tijd en energie meer dan waard geweest. Leef je droom en ga ervoor!

Randstad Vakschool biedt je de complete opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Niet alleen behaal je bij Randstad Transport alle benodigde papieren om als beroepschauffeur aan de slag te gaan, na afloop van de opleiding ben je bij ons gegarandeerd van een vaste baan met een prima salaris en toekomstperspectief. Wij verzorgen wekelijks informatiedagen waarop we al jouw vragen over ons opleidingstraject kunnen beantwoorden. 

Randstad Vakschool biedt je ook de opleiding tot buschauffeur.Bij Randstad Transport volg je de complete opleiding tot buschauffeur, na afloop hiervan ben je bovendien gegarandeerd van een fulltime of parttime baan als buschauffeur. Je gaat als chauffeur aan de slag bij een van onze vele opdrachtgevers in het stads- en streekvervoer. Wij verzorgen wekelijks informatiedagen waarop we al jouw vragen over ons opleidingstraject kunnen beantwoorden.

 • je bij Randstad Transport een opleiding met baangarantie krijgt.

 • je door chauffeur te worden een keuze maakt voor een baan met toekomstperspectief.

 • je altijd professionele begeleiding krijgt van één van onze opleidingsadviseurs.

 • jouw ontwikkeling als chauffeur bij Randstad Transport continue centraal staat.

 • wij altijd de baan hebben die het beste bij jou past. Check hier alvast onze banen als vrachtwagenchauffeur en buschauffeur.

Ook biedt Randstad opleidingen in de logistiek aan, wellicht ook iets voor jou.

banen in de transport

vrachtwagenchauffeur

buschauffeur

werken bij scania