meedraaien in fabriek oxfordshire en naar grand prix van abu dhabi

DIEMEN/ZANDVOORT, 27 oktober 2015 – Ludo Verseveld uit Zwijndrecht is de gelukkige winnaar van een droomstage bij Williams Racing. In een slotfinale op het Circuit Park Zandvoort gaf hij vandaag elf concurrenten uit andere provincies het nakijken in spannende tests, waaronder een echte bandenwissel. Ludo draait van 17 tot en met 20 november mee op de verschillende afdelingen binnen de Williams fabriek. Daarna schaduwt hij het raceteam in de voorbereiding naar de Grand Prix van Abu Dhabi, met als hoogtepunt de race op 29 november.

Initiatiefnemer Randstad Techniek wil via de aansprekende stage bij het Williams F1 Team laten zien wat de wereld van techniek te bieden heeft. In de finale werden kandidaten getest op technische skills tijdens het vervangen van een voorvleugel van een Formule 3 auto - bestuurd door coureur Dennis van der Laar -, een bandenwissel en een storingsanalyse. Een deskundige jury, onder leiding van Randstad Techniek, Dennis van der Laar, Danny van Dongen en natuurlijk het Williams F1 team bepaalde vandaag dat Ludo welkom is in Engeland. Daar gaat hij ervaren hoe het is om als monteur te werken voor het Williams F1 team.

droomstage voor snelle techneut

Christiaan Smilde, Directeur Randstad Techniek: “Ludo heeft de technische skills en motivatie in huis om het team in de Williams fabriek te ondersteunen. Dat heeft hij tijdens de voorgaande selectiedagen en vandaag in de finale bewezen. Hij heeft een winnaarsmentaliteit en werkt resultaatgericht. Dit zijn de juiste competenties voor deze fantastische stageplek!”

over de stage

Er is nog steeds veel vraag naar getalenteerde techneuten. Via de aansprekende stage wil Randstad mensen stimuleren vaker voor technische vakken te kiezen. De hightech-fabriek van Williams is een uitdagende werkomgeving voor iedereen met ambities in techniek. Randstad is sinds 2006 official Partner van het Britse Williams F1 Team.