vacatures aanmelden

bent u werkgever en op zoek naar personeel?

geef hier uw vacature door

Met onderstaand formulier kunt u eenvoudig en vrijblijvend uw vacatures doorgeven aan Randstad. Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met u op en bespreken samen de mogelijkheden. Wilt u meer weten over hoe vacatures plaatsen werkt bij Randstad? Lees dan onderaan de pagina meer over onze werkwijze.

uw vacature gratis plaatsen

stappenplan: van vacature tot nieuwe werknemer

1. vacature plaatsen

Als klant van Randstad kunt u eenvoudig uw vacature plaatsen. U vult eenvoudigweg uw gegevens in via het digitale formulier en kunt u tevens het functieprofiel uploaden.

2. vacature komt binnen bij Randstad Recruitment Online

Het ingevulde formulier en het functieprofiel komen binnen bij één van de medewerkers van Randstad Recruitment Online. Zij nemen dezelfde werkdag contact met u op om met u het arbeidsvraagstuk door te lopen.

3. u ontvangt een offerte

Op basis van het door u en de medewerker van Randstad Recruitment Online gevoerde telefoongesprek ontvangt u een passende offerte. Wanneer u zich herkent in de offerte tekent u deze en de medewerker van Randstad Recruitment Online gaat direct voor u aan de slag.

4. vacature is in behandeling en u ontvangt kandidaten

De vacature is in behandeling en uw contactpersoon van Randstad Recruitment Online houdt u op de hoogte van het proces.

5. geschikte kandidaten kunnen worden uitgenodigd

Vanuit de kandidaten die u ontvangt vanuit uw contactpersoon van Randstad Recruitment Online kiest u de kandidaten met wie u in gesprek gaat. Wanneer u een klik heeft met de kandidaat en het vertrouwen dat deze kandidaat het antwoord is op uw vraag, is de match gemaakt.

6. uw vacature is vervuld

Gefeliciteerd met uw nieuwe medewerker! Op basis van de afgesproken voorwaarden zorgt Randstad voor de administratieve afhandeling.

 

algemene voorwaarden

Op alle offertes van, opdrachten aan en overeenkomsten met Randstad met betrekking tot de werving, selectie en terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (en daarmee samenhangende dienstverlening) zijn de Algemene Voorwaarden van Randstad per 1 januari 2017 van toepassing.