stap 1. vacature aanmelden

Je geeft snel en gemakkelijk online door waar je naar op zoek bent. 

stap 2. afstemmen voorwaarden

We nemen contact op en stemmen de opdracht persoonlijk met je af.

stap 3. vinden en selecteren kandidaten

Je krijgt inloggegevens voor jouw eigen online omgeving. Wij zetten hier geschikte kandidaten voor je klaar, selecteer zelf jouw ideale match. 

stap 4. aan de slag

Na akkoord gaat de medewerker aan de slag. 

Door op de bovenstaande button te klikken start je jouw zoektocht naar personeel makkelijk en snel online. Maar je hebt vast ook vragen. Over je vacature, de dienstverlening of onze werkwijze. We helpen je graag. Plan een telefonische afspraak in met een van onze adviseurs. Wij nemen contact met je op wanneer het jou uitkomt.

veelgestelde vragen

 • wanneer krijg ik inzicht in de prijs?

  Direct na de aanmelding van je vacature krijg je een prijsindicatie van het uurtarief te zien.

  De prijsindicatie is gebaseerd op actuele schaarste van de functie in de geselecteerde regio. De uiteindelijke prijs kan hoger of lager uitvallen. Dit kan komen door het definitieve salaris van de werknemer en de schaarste van de functie op het moment dat je de werknemer aanneemt.

  Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de werknemer. Buiten de BTW zit alles in de prijs (denk aan sociale lasten, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen).  

  Wanneer je al langer zaken met ons doet en de prijsafspraken al vast staan nemen we deze gewoon over. Wel zo makkelijk toch? 

  meld je vacature aan

 • als ik een vacature aanmeld zit ik dan ergens aan vast?

  Nee, je zit nog nergens aan vast. Je kan je vacature vrijblijvend aanmelden. Je gaat pas betalen als de aangenomen werknemer heeft gewerkt. No cure, no pay.

  meld je vacature aan

 • kan ik alle profielen online aanmelden?

  Ja, je kunt voor elk gewenst profiel een vacature aanmelden. Bij elke nieuwe aanmelding zullen wij ervoor zorgen dat je op maat gemaakt advies ontvangt voor jouw vacature.

  meld je vacature aan

 • wat kan ik na mijn aanmelding verwachten?

  Een oplossing op maat. Dit is hoe het werkt: 

  stap 1. meld je vacature aan

  Meld je vacature aan en ontvang direct een prijsindicatie. De aanmelding is gratis. Je betaalt pas als een nieuwe medewerker aan de slag gaat. Na je aanmelding ontvang je ook de inloggegevens voor je eigen ‘mijn omgeving’.  

  stap 2. we nemen contact met je op

  Binnen één dag belt er iemand van ons op om samen met jou de aanmelding door te nemen. We zijn benieuwd naar jouw wensen en vragen. Daarnaast leggen we graag onze procedure en dienstverlening uit.

  stap 3. we zetten kandidaten klaar in je ‘mijn omgeving’

  Ondertussen matchen we gekwalificeerde kandidaten aan jouw vacature. Alle kandidaten zijn persoonlijk gesproken en zijn klaar om aan het werk te gaan. Deze kan je bekijken in je ‘mijn omgeving’. 

  stap 4. je selecteert jouw ideale match 

  Tussen de gematchte kandidaten kies je jouw ideale match. Je kan deze kandidaat meteen aannemen of eerst nog uitnodigen voor een gesprek. Dit doe je makkelijk online via de ‘mijn omgeving’. 

  stap 5. we regelen de administratie en de werknemer kan beginnen

  Heb je de juiste werknemer voor jouw vacature gevonden? Mooi, dan maken we het officieel! Je vult de definitieve gegevens in en wij regelen de rest. Zo kan de werknemer beginnen en is je vacature vervuld! 

  meld je vacature aan

 • kan ik na het aanmelden mijn vacature nog aanpassen?

  Dat kan altijd! Neem hiervoor contact op met je adviseur of plan een afspraak in via deze link. We passen de vacature dan voor je aan!

 • ik heb nog vragen over mijn vacature. Kan ik hierover in gesprek?

  Heb je vragen voordat je een vacature wil aanmelden? Dan kan! Plan hier een afspraak in met een van onze adviseurs. De afspraak kan telefonisch of via een videoverbinding. 

  Heb je je vacature aangemeld, maar heb je tussendoor nog vragen? Geen probleem! Na de aanmelding nemen we binnen één dag contact met je op. Je persoonlijk adviseur staat het gehele proces voor je klaar om al jouw wensen te bespreken.