stap 1. vacature aanmelden

Je geeft snel en gemakkelijk online door waar je naar op zoek bent. 

stap 2. afstemmen voorwaarden

We nemen contact op en stemmen de opdracht persoonlijk met je af.

stap 3. vinden en selecteren kandidaten

Je krijgt inloggegevens voor jouw eigen online omgeving. Wij zetten hier geschikte kandidaten voor je klaar, selecteer zelf jouw ideale match. 

stap 4. aan de slag

Na akkoord gaat de medewerker aan de slag. 

Door op de bovenstaande button te klikken start je jouw zoektocht naar personeel makkelijk en snel online. Maar je hebt vast ook vragen. Over je vacature, de dienstverlening of onze werkwijze. We helpen je graag. Plan een telefonische afspraak in met een van onze adviseurs. Wij nemen contact met je op wanneer het jou uitkomt.

veelgestelde vragen

 • als ik een vacature aanmeld zit ik dan ergens aan vast?

  Nee, je zit nog nergens aan vast. Je kan je vacature vrijblijvend aanmelden. Je gaat pas betalen als de aangenomen werknemer heeft gewerkt. Heb je geen geschikte kandidaat gevonden? Dan hoef je niet te betalen. No cure, no pay.

 • wanneer krijg ik inzicht in het tarief?

  Na het aanmelden van je vacature ontvang je per mail het tarief. 

  Wanneer je het brutoloon van je toekomstige medewerker doorgeeft bij de aanmelding delen wij het totaal tarief per uur met je. Weet je het loon nog niet? Dan krijg je een omrekenfactor van ons.

  Het tarief is marktconform en gebaseerd op de actuele schaarste van de opgegeven functie in het geselecteerde geografische gebied. Je betaalt alleen voor de gewerkte uren van de werknemer. Buiten de BTW zit alles in de prijs (denk aan sociale lasten, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen).  

  Wanneer je al langer zaken met ons doet en de prijsafspraken al vast staan nemen we deze gewoon over. Wel zo makkelijk toch? 
   

 • wat zijn de voordelen van het online aanmelden van mijn vacature?

  Het snel online vinden van personeel hebben we makkelijk voor je gemaakt.

  • Op elk gewenst moment kan je personeel vinden voor je vacature. Ook in de avond en in het weekend. Gewoon je vacature aanmelden wanneer het jou uitkomt.
  • Er staan meteen profielen klaar die matchen met je aangemelde vacature. Je hoeft dus niet meer ouderwets lang te wachten op potentiele kandidaten.
  • Je zit zelf aan de knoppen om een geschikte kandidaat te kiezen uit onze database, de grootste werknemers database van Nederland. 
  • Ons customer success team staat gedurende het hele proces voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig.
 • ik weet eigenlijk niet goed wat ik zoek, kunnen jullie mij helpen?

  Ja hoor, geen enkel probleem. Plan een telefonische afspraak met ons in. We kunnen jou helpen bij de keuze en uitleg over arbeidsvoorwaarden, de kosten, werklocatie, het profiel wat je zoekt en wat de beste route is om iemand te vinden. Kortom, we adviseren je graag over wat het beste past in jouw situatie. Geen baan of kandidaat is ons gek genoeg. Laat het ons weten! 

 • zijn jullie ook offline beschikbaar?