Mensen vormen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 59 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door ons te verdiepen in mensen; door het gesprek aan te gaan. Als marktleider ontwikkelen we innovatieve nieuwe oplossingen waarmee we de wereld van werk vormgeven. In sommige branches is specialistische kennis extra belangrijk. Deze kennis is gebundeld in onze specialties, waar de medewerkers vaak zelf afkomstig zijn uit de branche. 

Randstad geeft antwoord op elke HR-vraag als full-service HR-dienstverlener. Door ons te verdiepen in klant en kandidaat, bieden we de beste oplossing en maken we doeltreffende matches.

onze specialties

Omdat specialistische kennis in veel branches van het grootste belang is, werkt Randstad vanuit verschillende specialties. Deze specialties specialiseren zich op één doelgroep of één branche, waardoor zij snel kunnen inspelen op vragen van onze klanten. De specialties werken onderling samen om de volledige service van Randstad aan elke klant te kunnen bieden

Naast specialties heeft Randstad ook een aantal labels. Zij richten zich op verschillende takken van de HR-dienstverlening.