Frits Goldschmeding, oprichter van Randstad, bracht in 1960 zijn allereerste uitzendkracht achter op de fiets naar haar werk. Zo zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat zij precies wist waar haar nieuwe werkplek was én dat zij hier op tijd aan zou komen.

Als echte ondernemer nam hij de tijd en de moeite om zowel het bedrijf als de kandidaat persoonlijk te leren kennen. Op die manier wist hij zeker dat er uiteindelijk een goede match tussen kandidaat en organisatie zou ontstaan. Deze basis voor het succes is nog steeds voelbaar in het bedrijf. 

samen succesvol

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van de mens. Wij willen graag weten wie je bent en wat je drijfveren zijn. Of je nu op zoek bent naar een baan, of naar een nieuwe medewerker. We zetten technologie in om onze klanten en kandidaten verder te helpen en om ons meer ruimte te geven voor dat waar ons werk om draait: de persoonlijke connectie. Zodat we mensen en organisaties nog beter vooruit kunnen helpen. Trots zijn wij op ons 60 jarig jubileum. Van Nederlandse start up tot HR-dienstverlener in 38 landen.

jubileum in een uitdagend jaar

Niemand had kunnen bedenken dat 2020 zo uitdagend zou worden. Nieuwe manieren van werken en onzekerheid over de economie en de werkgelegenheid vragen veel van ons allemaal.

Daarom zijn wij extra trots op onze flexwerkers en collega’s. Met hun tomeloze inzet, innovatiekracht en betrokkenheid maken zij juist nu het verschil. 

wat doe jij morgen?

De komende jaren vervolgen we ook onze missie. Mensen vooruit helpen in het leven. Want wij weten dat iedereen het in zich heeft het verschil te kunnen maken. De wereld verandert snel, dus ook de wereld van werk. We willen samen werken aan groei. Groeien in wie je bent, in wat je kunt én in je kansen. Zodat jij werk hebt, dat altijd toekomst heeft. Wat doe jij morgen?

van toen tot nu

Door de jaren heen hebben de nodige slogans en commercials de revue gepasseerd. We nemen je in onderstaande video kort mee langs een paar hoogtepunten van de afgelopen 60 jaar. Kijk je mee?

60 jaar randstad