Zoek je een vaste medewerker voor je bedrijf? Randstad zoekt graag de juiste kandidaat. Wij hebben de kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in talent en de meest up-to-date kennis van sourcing. Met deze kennis zijn wij in staat een uitstekende match te maken tussen jou en de kandidaat. Wekelijks vullen wij honderden vacatures voor bepaalde of onbepaalde tijd in, waarbij wij rekening houden met jouw wensen, ambities en de bedrijfscultuur. 

waarom randstad? 

Randstad weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. We zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen. Met het grootste aanbod van kandidaten vinden wij de medewerker die past in jouw bedrijf. Wat je nog meer kunt verwachten?

  • kennis van meer dan 25 branches
  • een effectief werving- en selectieproces in 6 stappen
  • mogelijkheid tot uitgestelde werving en selectie voor meer zekerheid
  • de kosten van onze werving en selectie berekenen wij op basis van een eenmalige fee. De eenmalige fee bestaat uit een percentage van het bruto fulltime jaarsalaris inclusief vakantiegeld en vaste emolumenten. Neem voor verdere tariefinformatie contact op met je lokale contactpersoon.

Zoek je vast personeel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel direct met Randstad: 0800 72 637 823.