wanneer kan je tijdelijk personeel inhuren? 

In verschillende situaties is het ideaal om tijdelijk personeel in te huren. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • pieken en dalen in de productiviteit. Bijvoorbeeld door seizoensinvloeden of projecten

  • bij vervanging voor tijdelijke uitval, ziekte of verlof

  • of om een compleet team voor een project samen te stellen

hoe werkt het inhuren van tijdelijk personeel? 

Tijdelijk personeel kan je inhuren via een uitzend-, detacherings- of payrollovereenkomst.  Welke dienstverlening je moet kiezen hangt af van jullie voorkeur. Lees hier meer over uitzendendetacheren of payrolling.

Wil je direct aan de slag? Meld hier gratis en vrijblijvend je vacature aan of plan een afspraak met één van onze adviseurs. 

waarom tijdelijk personeel inhuren via ons?

Onze kracht? Jarenlange ervaring bij het inrichten van de flexibele schil van bedrijven. Je kunt rekenen op een breed netwerk van Randstad-vestigingen, een groot kandidatenbestand, een veelbezochte website en onze deskundige intercedenten. Wij nemen de werving uit handen en selecteren voor jou de beste kandidaten.

in welke branche je ook werkt

Randstad is gespecialiseerd in vrijwel alle branches en vakgebieden. Onze flexwerkers voldoen aan alle gewenste kwalificaties, hebben ruime werkervaring en worden intensief begeleid. Mocht het nodig zijn, dan brengen we hun kennisniveau op peil met opleidingen of aanvullende trainingen. Bekijk hier alle specialisaties.

gemotiveerd personeel

Voor onze flexwerkers is flexwerken veelal een bewuste keuze. Het zijn gemotiveerde medewerkers die zich op tijdelijke basis willen inzetten voor jouw organisatie. Randstad is formeel de werkgever en vervult dan ook alle verplichtingen. Van het salaris tot de jaaropgave, de begeleiding van de werknemer – alles wordt geregeld. In je persoonlijke Mijn Randstad omgeving heb je bovendien altijd inzicht in de status van je vacatures en de administratie van je tijdelijke medewerkers. Makkelijk en efficiënt. 

we helpen je graag verder

Weten wat we voor je kunnen betekenen?