Of je nou nog weinig ervaring hebt of 50+ bent, bij Randstad ben je aan het goede adres. Randstad is er voor iedereen die kan en wil werken. Wij geloven erin dat iedereen een talent heeft en dat een loopbaan een reis is om te worden wie je bent. Ook jij hebt dat vlammetje in je en wij helpen je graag om dat aan te wakkeren.

de voordelen van randstad

  • sneller kans op een baan
  • gratis online opleidingen
  • toegang tot verschillende testen

hoe het werkt

Inschrijven kun je zien als een ‘open sollicitatie’. Je geeft aan wat voor werk je zoekt, waarom je geschikt bent voor de functie, waar je wilt werken en hoeveel uur. Op basis hiervan kunnen wij je koppelen aan passende vacatures. Wil je persoonlijk advies? Schrijf je dan eerst in en maak dan een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt. We leren jou graag kennen!

op jouw randstad account een vacature alert aanzetten

Door je in te schrijven maak je gelijk een Mijn Randstad-account aan. Dit account kun je gebruiken voor al je verdere sollicitaties. Dit betekent dat je maar één keer je gegevens hoeft in te vullen. Ook kun je in jouw account je sollicitaties inzien en gegevens wijzigen. Een andere optie is het aanmaken van een vacature alert. Zo krijg je dagelijks, wekelijks of maandelijks nieuwe banen gemaild die voldoen aan jouw zoekcriteria. Maak nu een vacature alert aan.

all set? go!

Ben je direct op zoek naar een baan? Solliciteer dan op een vacature die goed aansluit op wat je wilt en wat je kunt. Bij het overzicht van onze vacatures kun je de zoekfilters aanpassen aan jouw wensen, opleidingsniveau en ervaring, zodat je de baan vindt die het beste bij jou past. Naar alle vacatures.