DIEMEN, 22 april 2014 - Randstad en racetalent Dennis van de Laar (20) slaan de handen ineen. Het toptalent uit Zandvoort kan de komende drie jaar rekenen op de steun van loopbaanadviseurs die hem helpen met het plannen van zijn carrière. Van de Laar zoekt continu professionele partners om zich heen die bijdragen aan zijn ontwikkeling. De samenwerking met Randstad, sinds 2006 sponsor van het Williams F1 Team, biedt de jonge coureur ondersteuning in het bereiken van zijn Formule 1 droom. Bovendien creëert hij daarmee meer balans tussen sport en maatschappelijke carrière.

Dennis van de Laar begon op 14-jarige leeftijd met racen en debuteerde vorig jaar in het FIA Formule 3 Europees Kampioenschap, van oudsher de kweekvijver voor de Formule 1. In deze klasse meet hij zich met de beste racetalenten ter wereld.

droom

“Racen is mijn passie. Mijn droom is ooit uit te komen in de Formule 1. Mijn carrière verloopt tot nu toe voorspoedig en er zijn zelfs al contacten gelegd met het Williams F1 Team. Ik weet nog niet waar het toe leidt, maar ik zal in ieder geval alles op alles zetten om mijzelf te bewijzen. Daarnaast wil en moet ik ook aan mijn toekomst denken. Randstad heeft inmiddels zoveel ervaring met het begeleiden van topsporters dat ik me graag door hen laat begeleiden”, aldus Van de Laar.

match

Chris Heutink, algemeen directeur Randstad Nederland: “We zijn gek op sport en hebben een band met Formule 1. Onze samenwerking met Dennis is daarom een begrijpelijke match. Hij heeft een passie, wij helpen hem die te bereiken. Door ook zijn talenten naast de baan optimaal te gaan benutten. Want wat in Formule 1 geldt, geldt ook voor het bedrijfsleven. Je moet een topteam hebben om te presteren. Van coureurs tot en met monteurs, van directie tot secretaresse. Topsporters beschikken over bijzondere talenten die ook in het bedrijfsleven goed van pas komen. We staan in de startblokken om die te ontginnen. Hard rijden op het circuit laten we liever aan Dennis over.”