ahoy

Ahoy is de leukste evenementenlocatie in Rotterdam. Dat betekent werken tijdens toppers in concert, André Hazes, vrienden van Amstel Live en andere artiesten. Gezellig werken in de mooie havenstad bij de garderobe, in de keuken of bijvoorbeeld achter de bar. Bekijk de vacatures.

albron

Albron is een grote foodserviceorganisatie door heel Nederland. Op verschillende locaties kun je aan de slag als bijvoorbeeld cateringmedewerker, horecamedewerker, afwasser, schoonmaker en dat op locaties zoals Duinrell, TT Circuit en Center Parcs. Bekijk de vacatures. 

beekse bergen

Is tussen de wilde dieren werken iets voor jou? In het safari- en vakantiepark Beekse Bergen kan het! Lekker bij de patatkraam met uitzicht op de leeuwen. Of in een van de restaurants. Genoeg keuze en fun verzekerd in het Noord-Brabantse! Bekijk de vacatures.

breda university of applied sciences

Breda University of Applied Sciences oftewel BUAS is een school voor HBO- en WO opleidingen. Hartstikke internationaal en een inspirerende omgeving. Je kunt aan de slag als cateringmedewerker waarbij je de lekkerste broodjes maakt of bijvoorbeeld tijdens evenementen op de school. Werken in een omgeving met meer dan 7.000 studenten, netwerken dus! Bekijk de vacatures.

duinrell

Duinrell, daar kikker je van op toch? In het spetterende attractiepark in Wassenaar kun je aan de slag in een van de restaurants in het park. Vervoer wordt geregeld voor je vanaf Den Haag en je krijgt een leuk personeelsfeest. Klinkt goed toch? Stel alvast een e-mail alert in voor de volgende werving. Stel alert in.

easyfairs

Easyfairs is een bedrijf in de evenementensector en beschikt over twee evenementhallen in Hardenberg en Gorinchem. Werken tijdens feesten, beurzen en concerten. Leuk toch? Ze hebben banen in de horeca, logistiek en facilitair. Bekijk de vacatures.

efteling

Achtbanen, het Sprookjesbos, Hollebolle Gijs en nog veel meer. De Efteling heeft voor iedereen wat. En dus ook voor jou! Als bijbaan, in de zomerperiode of juist voor langere tijd. Kom werken als horecamedewerker, afwasser of event medewerker in het gezellige Noord-Brabant. Bekijk de vacatures.

jaarbeurs

Jaarbeurs de naam zegt het al: een locatie in Utrecht voor beurzen, evenementen, congressen en feesten. Elke keer is je werkdag weer anders, omdat er weer een ander event is. Je kunt aan de slag in de horeca, catering, afwas of logistiek. Bekijk de vacatures

johan cruijff arena

Hét voetbalstadion in Amsterdam. Spanning, sensatie en plezier komen hier samen. Kom gezellig werken als steward, beveiliger, hostess, kassamedewerker of achter de bar. Ajax, het Nederlands Elftal en toffe evenementen zie jij van dichtbij. Bekijk de vacatures.

keukenhof

De Keukenhof, oftewel dé lentetuin van Europa waar jaarlijks veel bezoekers op afkomen. Werken in een prachtige, kleurrijke omgeving met een team van fijne collega's. De Keukenhof komt elk jaar terug en jij kunt werken in diverse functies: gastvrouw, bij de kassa of informatiebalie, steward en in de restaurants. Op dit moment zijn er nog geen vacatures, maar je kunt wel al je interesse achterlaten! Maak een vacature alert aan.  

la place

La Place is een grote organisatie in Nederland en het buitenland voor eet- en drinkgelegenheden. De verse sapjes, salades en broodjes zijn bij iedereen bekend! Wil je werken bij jouw in de buurt? Er is vast wel een La Place locatie waar jij aan de slag kunt. Bekijk de vacatures.  

luxor theater

In Rotterdam staat het prachtige en oude Luxor Theater. Een bijzondere locatie om te werken en ook nog eens leuk, want iedereen komt voor een dag/avond uit. Iedereen heeft dus goede zin! Ben jij de gastvrouw/gastheer die iedereen een te gekke dag bezorgd? Laat snel je interesse achter voor als we weer nieuwe collega's zoeken. Maak een vacature alert aan

tt circuit 

Dé plek voor o.a. motorraces in Assen. Max Verstappen spotten terwijl je aan het werk bent? Sfeer zit wel goed bij het TT Circuit. De werving huidige evenementen is geweest. Maar wil je er volgende keer als eerste bijzijn? Stel dan een vacature alert in, zodat je direct kunt solliciteren bij de volgende ronde. Stel vacature alert in.

thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd.nl je hebt er vast zelf wel eens (of meerdere keren) gebruik van gemaakt. Super handig en snel toch? Dat komt natuurlijk door de flitsbezorgers van Thuisbezorgd in de oranje jassen. Werken wanneer het jou goed uitkomt en een sportabonnement is niet meer nodig! Bekijk de vacatures

umc utrecht

Werken in een ziekenhuis blijft speciaal. Iedereen in het ziekenhuis draagt bij aan het herstel van de patiënten. Gaaf toch om daar deel vanuit te maken? Los van het medisch en verzorgend personeel, zijn er ook nog andere functies waar je aan kunt denken: iemand die de voeding naar de patiënten brengt, kok van de restaurants, logistiek medewerker van de bedden en schoonmaak. Bekijk de vacatures

vermaat

Vermaat is een horeca specialist door heel Nederland. Mensen bij Vermaat maken van eten en drinken een uniek moment. Kom jij nog meer unieke momenten creëren? Op mooie locaties (KLM business lounge bijvoorbeeld) door heel Nederland kun jij aan de slag als barista, cateringmedewerker, kok of allround horecamedewerker. Bekijk de vacatures.

ziggo dome

Dé concertzaal van Amsterdam, wie kent het niet? Geld verdienen en tegelijkertijd genieten van optredens van grote internationale artiesten? Bij Ziggo Dome kun je bijvoorbeeld aan de slag achter de bar of kassa, als logistiek runner, leidinggevende, hostess en garderobe. De Ziggo Dome crew wacht op jou! Bekijk de vacatures. 

 

een inkijkje bij onze horeca banen

horecamedewerker

cateringmedewerker

barista

hostess

chefkok

restaurant medewerker

attractie medewerker

eventmanager