Hoofddorp/Diemen 21 september 2015 – Vandaag werd de winnares van een droombaan bij Danie Bles bekendgemaakt. Rebeca van Holten uit Hoofddorp mag een week meelopen met topstyliste Danie Bles. Voor de winnares een droom die uitkomt. Veel jongeren lukt het niet hun droombaan te realiseren. Van de jongeren (18-25 jaar) heeft slechts 12,5% hun droombaan gevonden, blijkt uit onderzoek van Randstad. Belangrijkste aspecten van een droombaan voor jongeren zijn het plezier dat eruit voorkomt (49,8%) en de uitdaging die de droombaan biedt (47,9%). Randstad deed onderzoek naar wat droombanen zijn en stelde ook een paar droombanen beschikbaar.

De winnares start op maandag 12 oktober op de ontwerpafdeling van de fashion collectie van ByDanie om vervolgens te assisteren bij een stylingklus voor de store opening van LIU JO in Amsterdam. Als klap op de vuurpijl mag de winnares donderdag 15 oktober aanwezig zijn bij de Elite Modellook finale en meehelpen met het stylen van 20 modellen tijdens de catwalkshow.

droombanen

Het programma #wordenwiejebent wil jongeren inspireren om te kijken naar wat echt bij ze past. Een aantal droombanen biedt Randstad zelf aan. Eerder werd Evelyne Grijt uit Apeldoorn al winnaar van een droombaan bij Tjeerd Oosterhuis. Volgende week wordt de winnaar bekendgemaakt van de droombaan bij internationaal designer Marcel Wanders.