Per 1 mei 2016 heeft de Wet DBA de VAR vervangen. Anders dan voorheen ligt de verantwoordelijkheid voor de werkrelatie nu niet meer alleen bij de zzp'er maar óók bij de opdrachtgever. Dit kan financiële en/of arbeidsrechtelijke consequenties hebben. Weet u of u DBA proof bent? Om antwoord te kunnen geven op uw vragen en om de risico’s die u als ondernemer loopt in te schatten, heeft Randstad een dossierscan ontwikkeld. Met deze scan kunnen we op basis van uw huidige zzp-populatie in kaart brengen hoeveel risico u loopt en waar dit risico zich bevindt.

Om antwoord te kunnen geven op uw vragen en om de risico’s die u als ondernemer loopt in te schatten, heeft Randstad een dossierscan ontwikkeld. Met deze scan kunnen we op basis van uw huidige zzp-populatie in kaart brengen hoeveel risico u loopt en waar dit risico zich bevindt.

wat is een zzp dossierscan?

De zzp dossierscan is een inventarisatie onder uw zzp’ers. Hierbij toetsen onze juristen de zzp’ers die bij u actief zijn aan de hand van de nieuwe regelgeving (Wet DBA), waardoor risico’s in kaart worden gebracht. Zo krijgt u meer inzicht in hoeverre uw zzp’ers voldoen aan de nieuwe wetgeving. Voor €50,- per dossier voeren wij deze scan voor u uit. U kunt uw gehele populatie door ons laten scannen of een steekproef laten uitvoeren. Hierna kunnen wij aangeven of u DBA-proof bent.

Randstad gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens, conform ons privacystatement

vraag een vrijblijvend gesprek aan