Per 1 mei 2016 heeft de Wet DBA de VAR vervangen. Anders dan voorheen ligt de verantwoordelijkheid voor de werkrelatie nu niet meer alleen bij de zzp'er, maar óók bij de opdrachtgever. Dit kan financiële en/of arbeidsrechtelijke consequenties hebben.

Weet jij of je DBA proof bent? Om antwoord te kunnen geven op je vragen en om de risico’s die jij als ondernemer loopt in te schatten, heeft Randstad een dossierscan ontwikkeld. Met deze scan kunnen we op basis van jouw huidige zzp-populatie in kaart brengen hoeveel risico je loopt en waar dit risico zich bevindt.

wat is een zzp dossierscan?

De zzp dossierscan is een inventarisatie onder jouw zzp’ers. Hierbij toetsen onze juristen de zzp’ers die bij jou actief zijn aan de hand van de nieuwe regelgeving (Wet DBA), waardoor risico’s in kaart worden gebracht. Zo krijg je meer inzicht in hoeverre jouw zzp’ers voldoen aan de nieuwe wetgeving. Voor €50,- per dossier voeren wij deze scan voor je uit. Je kunt je gehele populatie door ons laten scannen of een steekproef laten uitvoeren. Hierna kunnen wij aangeven of je DBA-proof bent.

Randstad gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, conform ons privacystatement

vraag een vrijblijvend gesprek aan