recente participatie vacatures

Pas je zoekopdracht aan om meer resultaten te zien. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het verwijderen van één of meerdere filters.
 • Pas de functietitel aan en controleer op spelfouten.
 • Het aanvinken van meerdere vakgebieden.
 • Zocht je op postcode? Controleer dan of je een volledige postcode hebt gebruikt, bijvoorbeeld 1234 AB.

Heb jij een arbeidsbeperking en kun jij ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? Randstad Participatie helpt jou graag in de begeleiding naar een passende baan. Wij werken vanuit de overtuiging dat participatie van mensen met een arbeidsbeperking altijd begint bij werk. Vanuit werk maken wij de beste match tussen jou en onze opdrachtgevers. Hierbij staan jouw mogelijkheden centraal en niet de beperkingen. Bekijk nu welke vacature het beste bij jou past en solliciteer direct!

aan het werk met een arbeidsbeperking

Met de Participatiewet stimuleert de overheid dat mensen met een arbeidsbeperking aan het werk kunnen. Heb jij een arbeidsbeperking en kun jij ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? Randstad Participatie kan jou mogelijk begeleiden naar een passende baan.

participatiewet

Sinds januari 2015 zijn de bijstand, de sociale werkvoorziening en een deel van de Wajong voor jonggehandicapten samengevoegd tot één regeling, de Participatiewet. De nieuwe wet schrijft voor dat in de komende jaren minstens 125 duizend banen gecreëerd moeten worden voor mensen met een arbeidsbeperking.

zoek je een baan en heb je een arbeidsbeperking?

Heb je een arbeidsbeperking en kan je hulp gebruiken bij het vinden van een passende baan? Randstad Participatie kan jou wellicht helpen bij je zoektocht. Weten wat Randstad Participatie voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

veelgestelde vragen

 • als ik via randstad participatie aan de slag ga, gaat het dan om een betaalde baan?

  Als je via Randstad Participatie werk vindt, dan gaat het altijd om volwaardig betaalde baan, die daadwerkelijk bijdraagt aan het organisatieresultaat. Wij geloven dat alleen op die manier, werk duurzaam is. In overleg met jou en de werkgever kan indien nodig of gewenst ook gestart worden met een proefplaatsing.

 • is er voor mij uitzicht op vast werk?

  Dat zal per werkgever verschillen. Uitgangspunt van Randstad Participatie is dat medewerkers die via ons gedetacheerd worden, voor minimaal 6 maanden bij een opdrachtgever werken. Vervolgens bepalen wij gezamenlijk jouw beste vervolgstap.

 • krijg ik begeleiding op de werkplek?

  Als je via Randstad Participatie aan het werk gaat, zal Randstad Participatie voor jouw begeleiding (en die van de werkgever) op de werkvloer zorgen. Dit wordt gedaan door onze gekwalificeerde jobcoaches.

 • hoe zal het contact verlopen met mijn begeleidende uitkeringsinstantie?

  De ervaren Randstad-adviseurs begeleiden jou in het administratieve proces en tijdens de contactmomenten met de desbetreffende instanties.

 • staat het bedrijf waar ik kom te werken open voor mensen met een arbeidsbeperking?

  Randstad Participatie onderzoekt altijd of er bij de betreffende organisatie draagvlak bestaat bij collega’s, voordat iemand met een arbeidsbeperking aangenomen wordt. Daarnaast worden de vaste medewerkers en leidinggevende begeleid door de adviseurs van Randstad Participatie. 

 • is het bedrijf waar ik kom te werken voor mij toegankelijk qua werkplekaanpassingen?

  Randstad Participatie onderzoekt op voorhand of, en zo ja welke, fysieke aanpassingen noodzakelijk zijn per beperking om goed op de werkplek te kunnen functioneren. Jij wordt zelf ook actief betrokken in dit proces.

 • is de functie waar ik op kom te werken aangepast aan mijn beperking?

  Randstad Participatie onderzoekt op voorhand of, en zo ja welke, functie- of takenpakket-aanpassingen noodzakelijk zijn per beperking. Daarnaast zorgen wij voor een vast aanspreekpunt op de werkvloer en begeleiding door één van onze jobcoaches.