recente doelgroepregister en wajong vacatures

Leerling Assistent Monteur (wajong, doelgroepregistratie, banenafspraak)

 • Rotterdam
 • € 13,27 per uur
 • 32 uur, 4 dagen p.w.
 • MBO, HAVO, VWO

Altijd al interesse in techniek gehad? Dan is deze functie echt iets voor jou. Stedin leidt je volledig op tot assistent monteur. Deze functie is beschikbaar gesteld voor iemand met een Wajong-status of doelgroepregistratie, dat onderdeel is van de participatiewet. Voor deze functie zijn wij dus specifiek op zoek naar iemand met een Wajong of Doelgroep status ...

bekijk vacature

Inpakker (BANENAFSPRAAK, WAJONG), Kunststoffen Industrie Waalwijk BV

 • Waalwijk
 • € 2.064 per maand
 • 12 - 36 uur, 6 dagen p.w.
 • LBO, MAVO, VMBO
 • Kunststoffen Industrie Waalwijk BV

Desch Plantpak wil een inclusieve werkgever zijn en wil ook de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven. De focus ligt bij deze vacature daarom op de participatiedoelgroep.Ben jij een gedreven inpakker die energie krijgt van gestructureerd werken en het leveren van hoogwaardige producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Desch Plantpak, dé pionier ...

bekijk vacature

working in the netherlands as a refugee

Are you looking for a job in the Netherlands? Randstad helps refugees to find work in the Netherlands. Together we find out what job suits best with your skills and preferences, and we’ll get you to work. 

Also, Randstad offers free training courses which give you the opportunity to develop yourself. Please contact us first before applying. We are curious about who you are! From there we can help you even better. Here you can read more about working in the Netherlands as a refugee. learn more

Ben jij een werkgever en wil je graag aan de slag met statushouders? Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens op onze randstad Participatie pagina voor werkgevers >

Heb jij een arbeidsbeperking en kun jij ondersteuning gebruiken bij het vinden van werk? Randstad Participatie helpt jou graag in de begeleiding naar een passende baan. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit werk maken wij de beste match tussen jou en onze opdrachtgevers. Ga snel naar onze doelgroepregister en wajong vacatures en vind jouw match!

Ben je werkgever? Lees dan hier verder over investeren in talent met een arbeidsbeperking >

alles over het doelgroepregister 

Het doelgroepregister is een register dat wordt gebruikt in het kader van de Participatiewet in Nederland. Heb jij een arbeidsbeperking of ervaar je een afstand tot de arbeidsmarkt? Grote kans dat je in het doelgroepregister bent opgenomen. Onder het doelgroepregister valt iedereen met een arbeidsbeperking die:

 • een Wajong-uitkering heeft
 • onder de Participatiewet valt
 • een indicatie voor de Wet sociale werkvoorziening heeft

Door het doelgroepregister te gebruiken, kunnen bedrijven voldoen aan de verplichting om een deel van hun vacatures beschikbaar te stellen aan mensen met een arbeidsbeperking, zoals vastgesteld in de Participatiewet. Het doel is om de arbeidsparticipatie van mensen met een beperking te vergroten en hen meer kansen op de arbeidsmarkt te bieden.

Meer informatie over het doelgroepregister vind je hier >

zo helpt randstad participatie jou.

recht op wajong en wil je werken? lees hier hoe!

Onder welke groep jij ook valt, ons doel is om jou te begeleiden naar een passende en duurzame baan. We begeleiden je van sollicitatie tot eerste werkdag en zelfs daarna. Hoe ziet het proces vanaf je sollicitatie er dan uit? We lichten het graag even voor je toe:

 • je solliciteert op een van onze doelgroepregister of wajong vacatures

 • een adviseur van Randstad Participatie neemt contact met je op

 • je adviseur en/of jobcoach begeleidt jou tijdens het gehele proces, óók op de werkvloer

 • na proefplaatsing krijg je een contract bij Randstad Participatie

 • heb je aanpassingen nodig voor je werkplek? Geen probleem, samen met de werkgever gaan we kijken naar de mogelijkheden.

zoek je een baan en heb je een arbeidsbeperking?

Heb je de juiste vacature nog niet gevonden? Onze adviseurs helpen je graag een hand op weg. Stuur ons een mail en samen kijken we naar welke doelgroepregister vacature het best bij jou past. Je kunt ons ook bereiken via 020 - 519 8150. We brengen je in contact met een collega bij jou in de regio.

veelgestelde vragen

 • als ik via randstad participatie aan de slag ga, gaat het dan om een betaalde baan?

  Als je via Randstad Participatie werk vindt, dan gaat het altijd om volwaardig betaalde baan, die daadwerkelijk bijdraagt aan het organisatieresultaat. Wij geloven dat alleen op die manier, werk duurzaam is. In overleg met jou en de werkgever kan indien nodig of gewenst ook gestart worden met een proefplaatsing.

 • is er voor mij uitzicht op vast werk?

  Dat zal per werkgever verschillen. Uitgangspunt van Randstad Participatie is dat medewerkers die via ons gedetacheerd worden, voor minimaal 6 maanden bij een opdrachtgever werken. Vervolgens bepalen wij gezamenlijk jouw beste vervolgstap.

 • krijg ik begeleiding op de werkplek?

  Als je via Randstad Participatie aan het werk gaat, zal Randstad Participatie voor jouw begeleiding (en die van de werkgever) op de werkvloer zorgen. Dit wordt gedaan door onze gekwalificeerde jobcoaches.

 • hoe zal het contact verlopen met mijn begeleidende uitkeringsinstantie?

  De ervaren Randstad-adviseurs begeleiden jou in het administratieve proces en tijdens de contactmomenten met de desbetreffende instanties.

 • staat het bedrijf waar ik kom te werken open voor mensen met een arbeidsbeperking?

  Randstad Participatie onderzoekt altijd of er bij de betreffende organisatie draagvlak bestaat bij collega’s, voordat iemand met een arbeidsbeperking aangenomen wordt. Daarnaast worden de vaste medewerkers en leidinggevende begeleid door de adviseurs van Randstad Participatie. 

 • is het bedrijf waar ik kom te werken voor mij toegankelijk qua werkplekaanpassingen?

  Randstad Participatie onderzoekt op voorhand of, en zo ja welke, fysieke aanpassingen noodzakelijk zijn per beperking om goed op de werkplek te kunnen functioneren. Jij wordt zelf ook actief betrokken in dit proces.

 • is de functie waar ik op kom te werken aangepast aan mijn beperking?

  Randstad Participatie onderzoekt op voorhand of, en zo ja welke, functie- of takenpakket-aanpassingen noodzakelijk zijn per beperking. Daarnaast zorgen wij voor een vast aanspreekpunt op de werkvloer en begeleiding door één van onze jobcoaches.