In de detailhandel kan eigenlijk alle kanten op. Je kan bijvoorbeeld aan de slag als verkoopmedewerker bij een winkel bij jou in de buurt of bij de topwerkgever Jumbo. Of is werken als adviseur op Schiphol in een van de See Buy Fly winkels iets voor jou? In al deze banen zie je het sociale aspect terugkomen. Je bent lekker veel in gesprek met klanten en geeft advies over de producten of diensten. Bekijk hier alle actuele vacatures detailhandel en start direct!

functies in de detailhandel

Werken in de detailhandel is erg breed en dus zijn er ook veel verschillnde soorten functies. Altijd al gedroomd om klanten interieuradvies te geven? Dan is werken in een meubelzaak natuurlijk echt iets voor jou. Maar ook een baan als klantadviseur bij KPN is erg leuk en uitdagend! Hieronder staan een aantal functies die je geregeld ziet in de detailhandel:

werken in een winkel

Zeg je werken in de detailhandel dan zeg je werken in de winkel. Je geeft klanten advies en helpt hen met het maken van een keuze. En je kunt natuurlijk zelf kiezen in wat voor branche en winkel je gaat werken! Werk je graag met targets en krijg jij energie van verkopen Kijk dan eens naar een meer commerciële functie. Liever een baan zonder targets? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hier alle actuele winkel vacatures en kijk of er een baan bijzit voor jou!

doorgroeien

Ben je gestart in de detailhandel en wil je graag doorgroeien? Dat is zeker mogelijk! Je kunt bijvoorveeld starten als verkoopmedewerker om vervolgens door te groeien naar floormanager of winkelmanager. En wist je dat Randstad je goed kan helpen bij jouw ontwikkeling? Lees hier meer over hoe wij je helpen om te groeien door bijvoorbeeld het volgen van een training of opleiding

werken als verkoopmedewerker

Het is ons doel om jou te helpen aan een leuke tijdelijke of vaste baan. Randstad staat voor goed werkgeversschap en daar horen dus ook goede arbeidsvoorwaarden bij. Hieronder zie je een greep uit deze arbeidsvoorwaarden:

  • wekelijkse uitbetaling van jouw loon.

  • vakantiegeld en 25 vakantiedagen per jaar.
  • pensioenopbouw na 8 gewerkte weken.

  • zelf geen werkschoenen? Geen probleem. Deze regelen we voor jou!

  • wij helpen je altijd verder: toch niet helemaal happy met je baan? Dan kijken wij samen met naar iets anders. Wil je graag een training of opleiding volgen? Met Randstad opleidingen en trainingen werken we samen aan jouw groei.