kickstart jouw carrière met het Talent Track opleidingstraject.

Met het Banking & Insurance opleidingstraject bij Talent Track, leg je een future-proof fundament voor jouw carrière in de financiële dienstverlening. Ook als je nog geen werkervaring in de bancaire sector hebt. Middels intensieve coaching, scholing en uitdagende opdrachten bij grootbanken en verzekeraars, groei jij in de rol van ervaren Banking & Insurance professional. Dit carrièrepad bij Talent Track is meer dan een traineeship. Wat we bieden:

 • Een inspirerend leertraject afgestemd op jouw persoonlijke ambities

 • 1 op 1 coaching door een talentcoach

 • Een breed opleidingsaanbod; behaal je wft’s, wwft certificaat en meer

 • Uitdagende opdrachten bij gevestigde grootbanken en verzekeraars

 • Talent Track begeleiding tijdens je opdracht

 • Werken en leren met de zekerheid van een contract

werken en leren met de zekerheid van een contract.

Het Talent Track opleidingstraject is uniek. Je gaat namelijk werken en leren tegelijkertijd, met de zekerheid van een contract van 1,2 of 3 jaar. Vanaf het moment dat je start in het opleidingtraject ben je verzekerd van een minimaal inkomen van €2500 op basis van 40 uur per week. Ook als je nog geen opdracht hebt waar je gelijk aan de slag kunt. In dit geval start je eerst met opleidingen en/of trainingen die belangrijk zijn voor jouw ontwikkeling als finance professional.

Je gaat meters maken in de praktijk tijdens uitdagende opdrachten bij grootbanken en/of verzekeraars, maar behoudt tegelijkertijd focus op je eigen ontwikkeling. Samen met jouw talentcoach bepaal je je koers. Ambieer je een rol als CDD analist, hypotheekacceptant of bijvoorbeeld financieel adviseur? Dan bekijk je samen met je coach welke stappen, zoals trainingen/cursussen en opdrachten, je moet zetten om in deze rol te groeien. Je ontwikkelt zo de nodige vaardigheden en competenties. Dit doe je met de zekerheid van een contract, een vast inkomen en andere voordelen. Zo kan je full focus aan de slag met jouw ontwikkeling. 

Een greep uit Talent Track’s arbeidsvoorwaarden: 

 • Contract voor 1,2 of 3 jaar

 • Minimaal salaris van €2500 op basis van 40 uur per week

 • 25 vakantiedagen

 • 8,33% vakantiegeld

 • Reiskostenvergoeding

 • Pensioenopbouw

 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering

 • Onbeperkt toegang tot trainingen in Goodhabitz

Randstad en Yacht slaan de handen in een.

Talent Track is een initiatief van Randstad en Yacht. Deze labels slaan de handen ineen om een gedeelde missie te volbrengen: futurizing banking & insurance. De wereld van finance verandert in rap tempo. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar op, wat de wereld van banken en verzekeringen dynamisch maakt. Samen met jou spelen we in op deze dynamiek, door jou future-proof op te leiden tot waar professional. 

Talent Track slaat een brug tussen uitzenden (Randstad) en detacheren (Yacht). Dit betekent dat Talent Track je zekerheid biedt in de vorm van een contract, maar ook de nodige expertise heeft om je te begeleiden bij je ontwikkeling. Zo zorgen we samen voor gekwalificeerde future-proof professionals, in de wereld van banken en verzekeringen. 

bepaal jouw stip aan de horizon.

CDD analist, hypotheekadviseur of toch financieel adviseur? Droom je van een financiële rol waar je nog geen ervaring in hebt? Of heb je überhaupt niet scherp in welke financiële baan je het best tot je recht komt? Geen zorgen: Talent Track ondersteunt je met talent coaching. Samen met je talentcoach bepaal je jouw stip aan de horizon. Welke competenties heb je al onder de knie en welke moet je ontwikkelen om te excelleren in je droombaan? Samen buig je je over de te nemen stappen om jouw ambities te realiseren, met als resultaat: een concreet ontwikkelplan.

volg jouw opleiding via talent track.

Het Talent Track opleidingstraject biedt handvatten om jezelf future-proof te ontwikkelen. Dit doe je door naast je opdracht aan de slag te gaan met interessante opleidingen en trainingen. Behaal op kosten van Talent track bijvoorbeeld je WFT-basis, -Hypothecair Krediet en/of bijvoorbeeld Schade Zakelijk. Ben je analytisch aangelegd? Dan is onze CDD analist opleiding een goede match. Met deze opleiding op zak kun je aan de slag als junior CDD-analist bij ABN AMRO, Rabobank of andere grootbanken. Ook krijg je toegang tot het online trainingsplatform MijnOntwikkeling. 

leer in de praktijk bij ABN AMRO, Rabobank of ICS.

Via Talent Track ga je op opdrachtbasis aan de slag bij gevestigde grootbanken of verzekeraars. Dit kan een kortlopende opdracht zijn, of een klus voor een langere periode. Voor een juiste match bekijk je samen met je talentcoach waar jouw voorkeuren liggen qua rol, opdrachtduur en uiteraard de opdrachtgever.