Randstad en Yacht slaan de handen in een.

Talent Track is een initiatief van Randstad en Yacht. Deze labels slaan de handen ineen om een gedeelde missie te volbrengen: futurizing banking & insurance. De wereld van finance verandert in rap tempo. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar op, wat de wereld van banken en verzekeringen dynamisch maakt. Samen met jou spelen we in op deze dynamiek, door jou future-proof op te leiden tot professional. 

Talent Track slaat een brug tussen uitzenden (Randstad) en detacheren (Yacht). Dit betekent dat Talent Track je zekerheid geeft in de vorm van een contract, maar ook de nodige expertise om je te begeleiden bij jouw ontwikkeling. Zo zorgen we samen voor gekwalificeerde future-proof professionals, in de wereld van banken en verzekeringen. 

kickstart jouw carrière met het Talent Track opleidingstraject.

Met het Banking & Insurance opleidingstraject bij Talent Track, leg je een future-proof fundament voor jouw carrière in de financiële sector. Middels intensieve coaching, scholing en uitdagende opdrachten bij grootbanken en verzekeraars, groei jij in de rol van ervaren banking professional. Dit carrièrepad bij Talent Track, is meer dan een traineeship. Dit opleidingstraject is de kickstart van jouw financiële carrière. Wat we bieden:

 • Een inspirerend leertraject afgestemd op jouw persoonlijke ambities

 • 1 op 1 coaching door een talentcoach

 • Een breed opleidingsaanbod; behaal je wft’s, wwft certificaat en meer

 • Uitdagende opdrachten bij gevestigde grootbanken en verzekeraars

 • Talent Track begeleiding tijdens je opdracht

 • Werken en leren met de zekerheid van een contract

werken en leren met de zekerheid van een contract.

Talent Track biedt talenten met ambitie in de financiële sector een uniek opleidingstraject.  Je bijt je vast in uitdagende financiële opdrachten bij grootbanken en verzekeraars, maar behoudt tegelijkertijd de focus op je eigen ontwikkeling. Je gaat dus werken en leren tegelijk. 

Samen met jouw talentcoach bepaal je je koers. Ambieer je een rol als CDD analist, hypotheekacceptant of bijvoorbeeld financieel adviseur? Dan bekijk je samen met je coach welke stappen je moet zetten om in deze rol te groeien. Je ontwikkelt zo de nodige vaardigheden en competenties. Dit doe je met de zekerheid van een contract, een vast inkomen en andere voordelen. Zo kan je full focus aan de slag met jouw ontwikkelproces. 

Een greep uit Talent Track’s arbeidsvoorwaarden: 

 • Contract voor 1,2 of 3 jaar

 • Minimaal salaris van €2500 op basis van 40 uur per week

 • 25 vakantiedagen

 • 8,33% vakantiegeld

 • Reiskostenvergoeding

 • Pensioenopbouw

 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering

 • Onbeperkt toegang tot trainingen in Goodhabitz

bepaal jouw stip aan de horizon.

Droom je van een financiële rol die je nu nog niet past? Of heb je nog niet scherp in welke rol je het best tot je recht komt? Geen zorgen: samen met je persoonlijke talentcoach bepaal je jouw stip aan de horizon. Met deze coach buig je je over de te nemen stappen om jouw ambities in Banking & Insurance te realiseren, met als resultaat: een concreet ontwikkelplan dat jouw ontwikkelpad definieert.

volg jouw opleiding via talent track.

Het Talent Track opleidingstraject biedt je handvatten om jezelf future-proof te ontwikkelen. Dit doe je door naast je opdrachten aan de slag te gaan met interessante opleidingen en trainingen. Behaal op kosten van de Talent track bijvoorbeeld je WFT-basis, -Hypothecair Krediet en/of bijvoorbeeld Schade Zakelijk. Analytisch aangelegd? Dan is onze wwft-opleiding een goede match. Met dit certificaat kun je aan de slag als CDD-analist. Ook krijg je toegang tot het online trainingsplatform MijnOntwikkeling. 

leer in de praktijk bij ABN AMRO, Rabobank of ICS.

Via Talent Track ga je op opdrachtbasis aan de slag bij gevestigde grootbanken of verzekeraars. Dit kan een kortlopende opdracht zijn, of een klus voor een langere periode. Voor een juiste match bekijk je samen met je talentcoach waar jouw voorkeuren liggen qua rol, opdrachtduur en uiteraard de opdrachtgever. 

talent track topwerkgevers.