Jij staat bij talent track centraal. Jouw carrière doelen zijn uniek, net als het pad dat je gaat bewandelen om deze te bereiken. Daarom geloven wij in begeleiding op maat. Want alleen dan kunnen we inzoomen op jou en je behoeften.

aan de slag met een talent coach.

Een van onze ervaren talent coaches gaat het gesprek met je aan. Wie ben je? Wat wil je? En welke stappen moet je maken om je doelen te realiseren? Op basis van deze antwoorden, definiëren we jouw stip aan de horizon. De volgende stap is het concretiseren van jouw loopbaan. Samen bekijken we welke werkervaring nodig is, of je de juiste papieren op zak hebt en welke opdracht je nu én in de toekomst kunt vervullen in aanloop naar je droombaan.  

Met jouw carrière doelen in gedachten, gaat je talent coach samen met onze recruitment consultants en sales consultants op zoek naar kansen. Dit kan een opdracht zijn bij één van onze opdrachtgevers die perfect aansluit bij je ambitie, een (interne) opleiding om je baankans te vergroten of een netwerkevent om jezelf te profileren. Kortom, dit kan alles zijn wat nodig is om jouw carrière doelen te realiseren.

begeleiding tijdens je loopbaan.

Ook als je flink aan de weg aan het timmeren bent als professional in banking & insurance, blijft je talent coach nauw betrokken bij je ontwikkeling. Je staat dan weer even stil bij je doelen en wordt gechallenged te reflecteren op de stappen die je hebt gemaakt. Je talent coach blijft je sparringpartner in alle fasen van je loopbaan. 

Heeft onze coaching een vaste vorm? Zeker niet. Bij Talent Track sta jij als talent centraal. Samen met je coach bekijk je welke coachingsvorm bij je past, waar je behoefte aan hebt en hoe we maximaal waarde toe kunnen voegen. 

Aan de slag met een talent track talent coach? Dit zijn de voordelen?

 • 1 op 1 begeleiding

 • Coaching op maat; jouw behoeften centraal

 • Samen je koers bepalen

 • Carrièrekansen toegespeeld krijgen

 • Jouw vaste aanspreekpunt

 

Talent coaching is een essentieel onderdeel in het Talent Track traject. Jouw talent coach is betrokken bij je gehele loopbaan. Zij zorgen ervoor dat jij het maximale uit het traject haalt. Maar hoe wordt dit ervaren door talenten die nu midden in het traject zitten? Matthijs, een van onze talenten, deelt zijn indruk van talent coaching: 

“Er wordt écht de tijd genomen om kennis te maken en te kijken naar hoe een volgende opdracht past bij je. Jij staat centraal. Dat merk je in alles” - Matthijs

onze talent coaches.

Het team bestaat uit vier ervaren coaches. Alle vier zijn ze als een spin in het web en staan ze in direct contact met onze recruiters, sales consultants, opleidingsadviseurs en opdrachtgevers. Zó weten Sanne, Brenda, Marc en Jamie, exact wat er speelt en welke kansen er liggen voor jou.

Hoe talent coaching bijdraagt aan het realiseren van jou ambitie in de financiële dienstverlening? Ze gaan graag het gesprek met je aan, onder het genot van een (digitale) kop koffie. Geheel vrijblijvend natuurlijk. 

Klinkt talent coaching als de sleutel naar succes in jouw carriere? Dan is Talent Track wat voor jou. Met het Banking & Insurance opleidingstraject, leg je een future-proof fundament voor jouw carrière in de financiële sector. Middels intensieve coaching, scholing en uitdagende opdrachten bij grootbanken en verzekeraars, groei jij in de rol van ervaren banking professional. 

Dit carrièrepad bij Talent Track, is meer dan een traineeship. Dit opleidingstraject is dé kickstart van jouw financiële carrière. Wat we bieden:

 • Een inspirerend leertraject afgestemd op jouw persoonlijke ambities

 • 1 op 1 coaching door een talentcoach

 • Een breed opleidingsaanbod; behaal je wft’s, wwft certificaat en meer

 • Uitdagende opdrachten bij gevestigde grootbanken en verzekeraars

 • Werken en leren met de zekerheid van een contract

 • Minimaal salaris van €2500 op basis van 40 uur per week