Randstad is een pionier in de hr-dienstverlening. Als marktleider nemen wij deze rol graag op ons. De wereld van werk is namelijk volop in beweging. Als gevolg hiervan neemt de behoefte bij onze opdrachtgevers aan onze hr-diensten uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie verder toe.

vergelijk de diensten

 • uitzenden

  Dit is een vorm van dienstverlening waarbij wij personeel aan u ter beschikking stellen. Randstad is formeel werkgever, u heeft leiding en toezicht. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij Randstad. Uitzenden is ideaal als u uw team wilt uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Voor het opvangen van onverwachte pieken in uw personeelsbehoefte. Of het tijdelijk vervangen van uw zieke medewerker. U betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Meer weten..

 • detacheren

  Detacheren geeft u evenals uitzenden een flexibel personeelsbestand. Ook hier is Randstad verantwoordelijk voor de uitvoering van het werkgeverschap en nemen wij de administratie bij u uit handen. Detacheren geeft u (én de medewerker) echter meer zekerheid. Waar uitzenden een zeer flexibele arbeidsverhouding betreft, spreken wij bij detacheren vooraf de contractduur af. U betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Meer weten..

 • werving en selectie

  In een sollicitantenmarkt waar talent soms schaars is, neemt onze dienst werving en selectie verder toe. Vooral sollicitanten met unieke vaardigheden of specifieke kennis worden in toenemende mate direct in vaste dienst genomen door onze opdrachtgevers. Randstad zoekt het personeel; u regelt het contract en alles rondom het werkgeverschap. De concrete invulling is aan u en uw nieuwe werknemer. U betaalt ons slechts een fee voor bemiddeling. Meer weten..

 • payroll

  U heeft zelf een geschikte kandidaat gevonden om bij u te komen werken, maar u wilt het formele werkgeverschap graag uitbesteden. Door de medewerker aan te melden bij Randstad Payroll Solutions besteedt u de administratie en risico’s uit en kan de medewerker op flexibele basis bij u beginnen. U betaalt een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker. Meer weten..