Randstad Award

Randstad Award 2016

Luchthaven Schiphol en TNO aantrekkelijkste werkgevers 2016

Op 19 april vond de uitreiking van de Randstad Award 2016 plaats. De jaarlijkse uitreiking van de prijs voor het meest aantrekkelijke bedrijf om voor te werken. Dit jaar zijn Schiphol (profit) en TNO (non-profit) de winnaars van deze award. De Randstad Award is gekoppeld aan het onderzoek dat Randstad jaarlijks laat uitvoeren door ICMA. De onderzoeksresultaten zijn zeer waardevol. U krijgt handvatten om direct en concreet te werken aan uw aantrekkelijkheid als werkgever. Aan welke knoppen moet u draaien om talent naar u toe te trekken en aan u te binden?

houd uw organisatie gezond

De generatie van de toekomst kiest het loopbaanpad dan ook totaal anders. Op manieren en via sociale kanalen die u zélf niet kunt bedenken. Spannend, vernieuwend en plezier hebben met gelijkgestemden, dát is wat trekt. Het is essentieel dat u hierbij stilstaat, dat u anders gaat kijken naar talent. U heeft deze jonge mensen namelijk hard nodig voor uw organisatie.

hoe wordt uw organisatie een magneet voor jong talent?

Met trots introduceren we, naast de traditionele Award, de Talent Award. Dé prijs voor de meest veelbelovende startup. Veelbelovend, groundbreaking en ‘anders dan anders’ maken startups zo aantrekkelijk voor jong talent. We beloven u onbetaalbare inzichten tijdens de live pitch van de startups. En u bepaalt live wie er met de prijs van door gaat!